Μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής ξέσπασε και τόνισε πως την επόμενη φορά που κάποιος θα διαστρεβλώσει τα λόγια του, θα κινηθεί νομικά.

Διαβάστε επίσης! Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση στον Νίκο Παππά, “‘Οταν με ξαναπιάσετε στο στόμα σας, να είστε καλύτερα ενημερωμένος”

«Θα πω και κάτι. Από χθες το βράδυ κάθισα και σκέφτηκα με τον εαυτό μου. Μέχρι τώρα είχα μια λογική στη ζωή μου, ότι ο καθένας  μπορεί να λέει ό,τι θέλει και όλοι κρινόμαστε. Πλέον θεωρώ ότι, επειδή έχω και δύο παιδιά, οπωσδήποτε με θίγει πραγματικά αλλοιώνοντας αυτά που έχω πει, βάζοντας δίπλα μου μια φωτογραφία κάποιου που εικάζει κάποιος ότι για αυτόν έχω πει κάτι ή αλλάζει τα λεγόμενά μου, ειλικρινά θα κινούμαι νομικά. Το αποφάσισα. Να τελειώνει το παραμυθάκι αυτό. Όσο πουλήσατε με τον Λιάγκα κύριοι συνάδερφοι, πουλήσατε!

Σας έκανα μια δημόσια έκκληση χθες. Στο τέλος – τέλος αν δεν με χωνεύετε, μην με παίζετε ρε παιδιά. Αν διαφωνείτε με τις απόψεις μου, γιατί με παίζετε; Μην με αναπαράγετε! Λοιπόν, αφήστε με στην εκπομπούλα μου εδώ πέρα για όσο την έχω ακόμα και θα λέω την γνώμη από εδώ. Μην ασχολείστε με εμένα. Αν διαστρεβλώνετε λεγόμενα, θα κινούμαι νομικά. Το αποφάσισα χθες το βράδυ. Τέλος, δεν χαρίζω άλλα κάστανα. Κάνω τον βλάκα σε αυτόν τον χώρο, βάλλομαι όσο δεν έχει βληθεί κανένας στον χώρο αυτό. Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά αντιμετώπισης και κάποια στιγμή αυτό το παραμυθάκι θα τελειώσει και θα κινούμαι νομικά. Ξαναπείτε, λοιπόν, κάτι ψεύτικο!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.   

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *