Μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να απαντήσει σε όσα είπε για αυτόν ο Νίκος Παππάς στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2».

«Είχα μία συνομιλία  με τον Στέφανο Κασσελάκη και μου φάνηκε ευαίσθητος και με διάθεση για να προσφέρει. Τώρα αν τον κυνηγάει ο Λιάγκας γιατί τα έχει με τον Τάιλερ ή για το οτιδήποτε, γιατί δεν κυνηγάει και τον Κυριάκο με την Μαρέβα Μητσοτάκη για να δούμε αν πίνει σκέτο τον καφέ της», θυμίσουμε πως δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς.

Διαβάστε επίσης! Λιάγκας για Κασσελάκη: “Του είπαν κάποιοι ότι δε μπορεί να γίνεται πολιτική μέσω των πρωινών εκπομπών του Λιάγκα και της Καινούργιου”

«Ακούστε να δείτε κύριε Παππά μου! Ή γλιτώσατε εσείς από την πολιτική ή γλίτωσε η πολιτική από εσάς. Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια. Ακούστε να δείτε! Δεν οφείλετε να παρακολουθείτε αυτή εδώ την εκπομπή. Είναι ντροπή σας όμως να λέτε, επειδή καθημερινά ασχολούμαι με το θέμα αυτό, ότι παρακολουθούμε εμείς – και το κάνουν όλες οι εκπομπές- και ακολουθούμε τον κύριο Κασσελάκη, επειδή ο σύζυγός του είναι άντρας και δεν είναι γυναίκα. Είπατε να κάνω το ίδιο με την κυρία Μαρέβα.

Το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι; Ότι δεν πάνε πουθενά μαζί η Μαρέβα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σπάνια πάνε κάπου μαζί. Όταν πηγαίνει, το δείχνουμε. Σπάνια πήγαινε η Νατάσα με τον Καραμανλή, σπάνια πήγαινε η Μπαζιάνα με τον Τσίπρα, σπάνια η Γεωργία με τον Σαμαρά.

Δυστυχώς ή ευτυχώς –δεν θα το κρίνω εγώ- ο κ. Κασσελάκης πήγαινε μέχρι τώρα συνέχεια μαζί με τον κύριο Τάιλερ. Όταν πάνε λοιπόν μαζί κάπου, τι να κάνω; Να το κρύψω; Τι θα λέγατε μετά ότι κάνω; Λογοκρισία; Ότι επειδή στο μυαλό σας θα λέγατε ότι δε μου αρέσει η εικόνα δύο ανδρών, που βγάζουν μαζί έξω τον σκύλο βόλτα; Ότι κόβω τον ένα από τους δύο και βάζω τον έναν κύριε Παππά μου; Αυτή είναι η νοοτροπία σας; Εμείς εδώ δεν είμαστε τέτοιοι, είμαστε δημοκράτες. Αυτό που ο καθένας επιλέγει, αυτό δείχνουμε.

Και σε ό,τι με αφορά, εμένα μου αρέσει κιόλας. Κι έχω πει ότι το καλό κομμάτι επικοινωνιακά του κύριου Κασσελάκη είναι ότι μας έδειξε τον σύντροφό του και πλέον σύζυγό του, ότι έχουν μία ωραία ζωή και έχω πει πολλές φορές ότι ζηλεύω κι έναν πραγματικό έρωτα έτσι όπως τον βλέπω. Που λοιπόν βγάζετε αυτό το συμπέρασμα; Θέλω πραγματικά παρακαλώ πάρα πολύ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός, όταν με ξαναπιάσετε στο στόμα σας ή να είστε καλύτερα ενημερωμένος κύριε Παππά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας σε έντονο ύφος.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *