Οι βομβαρδισμοί στην Λωρίδα της Γάζας συνεχίζονται σε μεγαλύτερη συχνότητα από ποτέ, υπάρχουν μεγάλες απώλειες σε ζωές αμάχων, ενώ η πληροφόρηση από την Λωρίδα της Γάζας μειώνεται δραματικά, καθώς το ίντερνετ έχει πέσει στην πόλη με το σήμα όπως θα δείτε να αγγίζει το απόλυτο μηδέν.

Ο ισραηλινός στρατός έχοντας κάνει προπαρασκευαστικές επιδρομές με τεθωρακισμένες μπουλντόζες και τεθωρακισμένα ανοίγει τον δρόμο για ολοένα και μεγαλύτερη διείσδυση στα περίχωρα της Γάζας. Αντιμέτωποι με νέα Νάκμπα οι άμαχοι, κυρίως στην Δυτική Όχθη.

Οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται αμείωτοι προκαλώντας μεγάλες απώλειες μεταξύ των αμάχων

Στην πόλη θα συναντήσει τα συντρίμμια των αεροπορικών βομβαρδισμών οπότε το που θα σταματήσει η προέλαση των τεθωρακισμένων αποτελεί ερωτηματικό.

Oι βομβαρδισμοί συνέβησαν σήμερα νωρίς το βράδυ.

Αυτοί που ακολουθούν είναι από το απόγευμα

🚨 Airstrikes tonight on Northern Gaza 🇵🇸 are Non-Stop, this is much more than just the Usual Strikes we have seen pic.twitter.com/V6xPwi9RZS— Azad | آزاد (@AzadAli7786) October 27, 2023

A horrific massacre targeted our neighbourhood and killed dozens of children, women, and men from the families of Al-Sharafa, Jundia, Qalja, Al-Hamami, and others.#Gaza pic.twitter.com/1COuGDbXZO— Ramy Abdu| رامي عبده (@RamAbdu) October 27, 2023

Η κατάρρευση της συνδεσιμότητας στην Γάζα απόρροια των σφοδρών βομβαρδισμών

⚠ Confirmed: Live network data show a collapse in connectivity in the #Gaza Strip with high impact to Paltel, amid reports of heavy bombardment; the company is the last remaining major operator to supply service as connectivity declines amid ongoing fighting with Israel 📉 pic.twitter.com/nDPf7HnjKF— NetBlocks (@netblocks) October 27, 2023

Το προσχέδιο που συνέταξε η Ιορδανία και στηρίζεται από 40 χώρες επικεντρώνεται στην ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα και ζητά να παρασχεθούν αμέσως και ανεμπόδιστα νερό, τρόφιμα, καύσιμα, ηλεκτρική ενέργεια στους κατοίκους του θύλακα.

Μάλιστα για να καμφθούν οι όποιες αντιδράσεις, προσχηματικές ή ειλικρινείς ο Καναδάς κατέθεσε μια τροποποίηση του ιορδανικού σχεδίου, με την οποία καταδικάζονται «ανεπιφύλακτα οι τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς» και ζητείται «η άμεση και άνευ όρων απελευθέρωση» των ομήρων. Σύμφωνη με την τροποποίηση του Καναδά η Αμερική.

Οι βομβαρδισμοί δεν έχουν σταματήσει.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *