Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου μίλησε στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Mega, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για το άνοιγμα της διαθήκης της Μαίρης Χρονοπούλου.

Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης ανέφερε πως την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει και καθυστέρησε λόγω του ότι δεν είχε εντοπιστεί.

«Περιπλέκονται τα πράγματα διότι χθες είχαμε μια δική στο ειρηνοδικείο του Κορωπίου οπού ο κ. Γιαννόπουλος (σ.σ. ο πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού”) εμφανίστηκε σαν μάρτυρας και είπε ότι τα πράγματα είναι του “Χαμόγελου του Παιδιού” ενώ δεν υπάρχουν τέτοια έγγραφα και στοιχεία. Μόνο για τα ακίνητα είχε κάνει δωρεά η Μαίρη, σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας», ανέφερε ο κ. Χατζιμιχάλης.

Παράλληλα, συμπλήρωσε πως ο κ. Γιαννόπουλος «είπε και κάτι πολύ ενδιαφέρον, ότι δεν προτίθεται να κάνει ένα μουσείο όπως είχε πιο παλιά. Είπε ότι θα κάνει κάτι σαν μουσείο, αλλά αυτό δεν είναι μουσείο. Θα περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο κληρονόμος που ήθελε η Μαίρη να αφήσει την περιουσία που της απέμεινε».

Βρέθηκε η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου! Πότε θα ανοίξει;

Δείτε επίσης – Μαίρη Χρονοπούλου: Η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού” για τη διάρρηξη στο σπίτι της

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας είναι και η διάρρηξη που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι της στην Παλλήνη, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εκλάπησαν αντικείμενα αξίας, ωστόσο στόχος των διαρρηκτών φαίνεται πως ήταν έγγραφα.

 «Έχουμε ζητήσει να γίνει σφράγιση και απογραφή γιατί δεν ξέρουμε τι υπάρχει εκεί μέσα» ξεκαθάρισε ο κ. Χατζημιχάλης.

Η διαθήκη που θα ανοίξει σύντομα είναι η μία και μοναδική διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου και οι οδηγίες για την καύση της αποτελούσαν ένα απλό έγγραφο όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

Photo Credits: NDP

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *