Η Tesla παρουσιάζει δυνατότητες εντός εφαρμογής για το Wall Connector, διαθέσιμες για κατόχους Tesla αλλά και άλλων EV.

Το Tesla Wall Connector είναι η πιο βολική λύση οικιακής φόρτισης τόσο για οχήματα Tesla όσο και για όλα τα άλλα EV με θύρα φόρτισης Τύπου 2. Το Wall Connector 3ης γενιάς συνδέεται με Wi-Fi για να λαμβάνει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες μέσω ενημερώσεων υλικολογισμικού over-the-air.

Οι κάτοχοι Tesla και άλλων οχημάτων EV που χρησιμοποιούν Wall Connector δεν είχαν στο παρελθόν την εμπειρία της εφαρμογής, αλλά μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής για το Wall Connector.

Οι δυνατότητες εντός της εφαρμογής περιλαμβάνουν:

Τα Wall Connector που είναι συνδεδεμένα σε Wi-Fi εγκαθιστούν αυτόματα την ενημέρωση, διαθέσιμη μόνο για Wall Connector 3ης γενιάς.

Γενικές πληροφορίες για το Wall Connector 3ης γενιάς:

Το Wall Connector είναι σχεδιασμένο για σπίτια, διαμερίσματα, συγκροτήματα κατοικιών και χώρους εργασίας.
Το Wall Connector παρέχει φόρτιση AC 200-240 V και ισχύ έως 22 kW σε ένα τριφασικό δίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίζετε έως και 71 χλμ κάθε ώρα.
Ο ελαφρύς σχεδιασμός επιτρέπει την ευέλικτη, εσωτερική ή εξωτερική τοποθέτηση που προσαρμόζεται σε ένα εύρος ηλεκτρικών συστημάτων.
Εύκολη εγκατάσταση σε μονοφασικό ή τριφασικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. Η εγκατάσταση πρέπει να γίνει από πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο.
Πολλά Wall Connector μαζί μπορούν να χρησιμοποιήσουν από κοινού κοινή ηλεκτρική τροφοδοσία για να καλύψουν τις ανάγκες οικιακής φόρτισης.
Μήκος καλωδίου 7,3 μέτρα
Τιμή: 500 € (δεν περιλαμβάνει αποστολή και εγκατάσταση)

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *