Η Ομάδα Συνεργασίας των σχολών της Ερασμείου Ελληνογερμανικής και της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κατέκτησε το κορυφαίο Βραβείο «FIA Women in Motorsport Award»!

Αυτό στον 18ο Παγκόσμιο Τελικό F1 in Schools του διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού STEM, που πραγματοποιήθηκε στο νησί Σεντόζα στη Σιγκαπούρη.

Σημειώστε πως οι Ελληνική ομάδα ATHENA RACING TEAM κατέκτησε το κορυφαίο Βραβείο μεταξύ 1.800.000 μαθητών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό F1 in Schools σε παγκόσμιο επίπεδο, και τα σχολεία της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής και της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης από 29.000 σχολεία.

Από την Εράσμειο, τα μέλη της «ATHENA RACING TEAM» είναι η Κυριακή Ηλιοπούλου, η Φαίη Παναγάκη, η Μικαέλα Μουστάκα και η Δήμητρα Πουρναράκη μαζί με τους μοναδικούς υποστηρικτές τους, Δημήτρη Μοσχοβίτη, Γιάννη Θωμόπουλο, Γιάννη Μαρούλη και Ευρυσθένη Αποστολάκη.

Οι μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης είναι η Δάφνη Βαλιάδου, η Ευαγγελία Βουρνάζου, η Γεωργία Σαμαρά και η Κατερίνα Χαλμπέ.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα καθώς και στους προπονητές κ. Σ.Τσακουμάγκο, Δ.Μωραϊτη και Γ. Τούντα που υποστήριξαν καθοριστικά τις μαθήτριες και συνετέλεσαν στα εξαιρετικά αποτελέσματα!

Χορηγοί και στους Υποστηρικτές της Μαθητικής Ομάδας: ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, ADVIDEA, BOSE, ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, ELECTROVAM, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, SIEMENS, ACCELERATE GROWTH, APOSTO, AUDI, AVIS, BIC, GARAGE, RAFARM, ALTHOM, AUTOHELLAS HERTZ, MEGA VENOCARE.

ΑΚΟΜΑ:
Η πρόκληση του F1 in Schools!

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *