Το καινούργιο Toyota Land Cruiser παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες, στις αρχές Αυγούστου. Αυτό έδωσε την ευκαιρία για…πειραματισμούς.

Πώς θα ήταν ένα υβρίδιο Suzuki Jimny και Toyota Land Cruiser;

Έχουμε ακούσει για συγχώνευση αυτοκινητοβιομηχανιών και έχουμε δει να γίνονται πράξη. Όχι όμως και για… συγχώνευση μοντέλων.

Αυτό σκέφτηκε να κάνει ένας λάτρης τόσο του Suzuki Jimny όσο και του Toyota Land Cruiser, δύο από τα πιο εμβληματικά εκτός δρόμου μοντέλα της ιαπωνικής Αυτοκινητοβιομηχανίας, εν γένει.

Ο «theottle», όπως είναι το όνομά του με το εμφανίζεται σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δημιούργησε ψηφιακά φωτογραφίες και τις ανήρτησε στον λογαριασμό του σε αυτό, για το πώς θα μπορούσε να είναι ένα όχημα 4×4 το οποίο να συνδυάζει σχεδιαστικά στοιχεία και από τα δύο μοντέλα.

Η ιδέα του υλοποιήθηκε από τον ίδιο, σχεδιαστικά, με σκοπό να εκπληρώσει μια δική του επιθυμία με σκοπό το ενδεχόμενο να υπήρχε ένα αυτοκίνητο εκτός δρόμου το οποίο να συνδυάζει όλα τα θετικά στοιχεία των δύο μοντέλων.

Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου τεσσεράμισι χρόνια, στις 20 Μαρτίου 2019, τα ανώτατα στελέχη της Toyota και της Suzuki ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν.

Λίγους μήνες αργότερα, στις 28 Αυγούστου 2019, ανακοινώθηκαν επίσημα τα δεδομένα της σύμπραξής τους. Χάρη σε αυτή είδαμε να τοποθετείται το εταιρικό έμβλημα της Suzuki σε ήδη υπάρχοντα μοντέλα της Toyota.

Για παράδειγμα, στην ευρωπαϊκή αγορά, η Suzuki διαθέτει με το εμπορικό σήμα της το Swace, το station wagon μοντέλο της το οποίο είναι η Toyota Corolla Touring Sports.

Το ίδιο ισχύει και για την Toyota κυρίως στις αγορές της Ασίας και στην Ινδία. Για παράδειγμα, στη δεύτερη, αυτή διαθέτει το Urban Cruiser HyRyder το οποίο είναι το Suzuki Vitara με το δικό της έμβλημα.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *