Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ενέργεια ισχύει από σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 και αφορά το σύνολο των προϊόντων πλην των καρτών ομιλίας & internet.

Ειδικά για το κατάστημα της Ελασσόνας, η έκπτωση ισχύει από αύριο, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023.

«Η κίνηση αυτή έρχεται να προστεθεί στις ήδη χαμηλές τιμές που προσφέρει η εταιρεία στο σύνολο των καταστημάτων της και έχει ως στόχο της να διευκολύνει τους καταναλωτές των πληγεισών περιοχών να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν και να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες με ακόμα μεγαλύτερη οικονομία» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Από την πρώτη στιγμή, η Lidl Ελλάς ανταποκρίθηκε άμεσα στις επείγουσες ανάγκες, έχοντας χορηγήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 90.000 λίτρα εμφιαλωμένο νερό. Επιπλέον, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους κατά τόπους δήμους, προσφέροντας φρέσκα αλλά και μακράς διάρκειας τρόφιμα, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης. Η παροχή βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Όλοι οι εργαζόμενοι της Lidl Ελλάς στα καταστήματα και τις αποθήκες, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, για την καλύτερη δυνατή επάρκεια προϊόντων και εξυπηρέτηση των αναγκών των καταναλωτών» επισημαίνεται.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *