Αυτό που γίνεται με τον Στέφανο Κασσελάκη και την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο αλλά  ανάμεσα στα σοβαρά υπάρχουν και φαιδρά, γελοία ρεπορτάζ που φτιάχνονται για να τα εκμεταλλευτούν τα τρολ του διαδικτύου και οι πολιτικά ανόητοι.

Παραπληροφόρηση: Η γιαγιά του Κασσελάκη λέει ότι ήταν ΝΔ – Μόνο που δεν είναι γιαγιά του!

«Αποκάλυψη» έκανε ο Γιώργος Λιάγκας ότι η γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη ψήφισε Νέα Δημοκρατία, με την ίδια να δηλώνει μάλιστα ότι και ο ίδιος ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παλιά ήταν ΝΔ.

Ομως η εκπομπή σε τίτλους την παρουσίαζε ως «γιαγιά», αλλά η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική, καθώς όπως η ίδια δήλωσε «Ο προπάππους του με την πεθερά μου ήταν αδέλφια..». Δηλαδή όχι μόνο δεν ήταν γιαγιά αλλά δεν είχε καν σχέση αίματος με τον Στέφανο Κασσελάκη!

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν ντράπηκε να πει «πάμε στη γιαγιά που σας είχα πει. Και όταν λέμε γιαγιά δεν εννοούμε μόνο τη μαμά της μαμάς ή τη μαμά του μπαμπά, είναι και τα αδέρφια, σωστά; Είναι πάντως γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη». Με λίγα λόγια μας είπε ότι δεν είναι γιαγιά, αλλά τη βάφτισε ο ίδιος γιαγιά.

Ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε με ένα τουίτ.

Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου.
Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ!
Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια.
Οι πολίτες καταλαβαίνουν.
Και με ποιους τα έχω βάλει.
Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας.
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 19, 2023

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *