Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023, 7:10 πμ

… σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το MEGA

Λίγα μόλις 24ώρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και ο αγώνας – αν δεν προκύψει ανατροπή, μοιάζει να είναι ντέρμπι, μεταξύ της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Κασσελάκη σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Ο νεαρός υποψήφιος Στέφανος Κασσελάκης προηγείται 8 μονάδες της Έφης Αχτσιόγλου μεταξύ εκείνων που δηλώνουν ότι θα πάνε να ψηφίσουν, ενώ οι υπόλοιποι καταγράφονται εξαιρετικά χαμηλά.

Συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης συγκεντρώνει 39%, η Έφη Αχτσιόγλου 31%, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος 13%, ενώ ο Νίκος Παππάς και ο Στέφανος Τζουμάκας είναι στο 3%. Αυτή η σειρά αλλάζει όταν ερωτώνται οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, με την Αχτσιόγλου να προηγείται με 41%, και ακολουθεί ο Κασσελάκης με 35%, ενώ ο Νίκος Παππάς είναι στο 8%, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο 7% και ο Τζουμάκας στο 1%.

Ωστόσο στο γενικό κοινό η Έφη Αχτσιόγλου είναι μπροστά με 48%, ακολουθεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 35%, έπεται ο Στέφανος Κασσελάκης με 29%, και στις τελευταίες θέσεις είναι ο Νίκος Παππάς με 18% και ο Στέφανος Τζουμάκας με 12%.

Τέλος να σημειωθεί ότι ο Κασσελάκης εξασφαλίζει ένα μικρό προβάδισμα και ενόψει του δευτέρου γύρου, με 45% έναντι 44% της Αχτσιόγλου, ενώ το 8% αναφέρει ότι δεν σκοπεύει να ψηφίσει κανέναν από τους δύο. Πάντως η Έφη Αχτσιόγλου εξακολουθεί να έχει την «παράσταση νίκης», και ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ εκείνων που θα πάνε να ψηφίσουν.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *