Μαρινάκης σε Aftodioikisi: Κανονικά οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τον Οκτώβριο -Τι είπε για Αγοραστό

Εκλογές: Και επίσημα τέλος στα σενάρια περί αναβολής των αυτοδιοικητικών εκλογών στη Θεσσαλία ή και ακόμα σε ολόκληρη την επικράτεια έβαλε η κυβέρνηση.

Ειδικότερα, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, το Aftodioikisi ρώτησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο εάν υπάρχει το ενδεχόμενο αναβολής των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών είτε στην πληγείσα από την κακοκαιρία Daniel Θεσσαλία είτε στη χώρα ευρύτερα.

«Εκδόθηκε απόφαση παράτασης της ανακήρυξης των συνδυασμών στη Θεσσαλία λόγω μη λειτουργίας των δικαστηρίων» σημείωσε αρχικά ο Παύλος Μαρινάκης.

Και πρόσθεσε:

«Αυτό δεν επηρεάζει τη διενέργεια των εκλογών. Δεν υπάρχει καμία απόφαση και ούτε πρόκειται να υπάρξει απόφαση αναβολής των αυτοδιοικητικών εκλογών ούτε στη Θεσσαλία ούτε οπουδήποτε αλλού στη χώρα».

«Να δούμε τι άλλο θα μπορούσε να γίνει»
Στη συνέχεια, το Aftodioikisi απηύθυνε ερώτημα στον κ. Μαρινάκη αναφορικά με τις σχέσεις Μεγάρου Μαξίμου και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας και εκ νέου υποψηφίου, Κώστα Αγοραστού, δεδομένου ότι ο δεύτερος, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ επιχείρησε να στοχοποιήσει την κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι μετά την κακοκαιρία του Ιανού, η Θεσσαλία υποχρηματοδοτήθηκε από το κεντρικό κράτος.

«Ως προς την χρηματοδότηση, με βάση επίσημα στοιχεία για τις συνέπειες του Ιανού, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, προχώρησαν πάνω 60 έργα, με κόστος περισσότερο από 140 εκατομμύρια ευρώ. Έγιναν εργασίες σε ακτίνα πάνω από 400 χιλίομετρα» υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης.

Στη συνέχεια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε ένα προσεκτικό καρφί για τον κ. Αγοραστό λέγοντας ότι προϊόντος του χρόνου «είναι δεδομένο ότι θα δούμε τι άλλο θα μπορούσε να γίνει».

Τέλος ο κ. Μαρινάκης δεν απάντησε στον οι σχέσεις Μαξίμου – Αγοραστού είναι προβληματικές. Πάντως από την όλη ατμόσφαιρα και τις δημόσιες δηλώσεις και των δύο πλευρών, φαίνεται ότι υπάρχει ζήτημα.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *