Μέγκαν Μαρκλ: Το ξέσπασμα του πατέρα της – «Μπορώ να της κάνω μήνυση»

Από τον πολυτελή πριγκιπικό γάμο της στην Βρετανία έχει να μιλήσει η Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της. Τότε ο Τόμας Μαρκλ είχε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας και δεν είχε πάει στον γάμο της κόρης του.

Τώρα ο Τόμας Μαρκλ έδωσε μία ακόμη συνέντευξη και ζητάει από την δούκισσα του Σάσσεξ να τον αφήσει να δει τα εγγόνια του. «Ακόμη δεν έχω δει τα εγγόνια μου. Θέλω να δω τα εγγόνια μου και νομίζω ότι και ο βασιλιάς θα ήθελε επίσης να δει τα εγγόνια του» είπε στην εκπομπή Good Morning Britainx  ο πατέρας της δούκισσας.

Σε ερώτηση εάν αισθάνεται θλίψη για το γεγονός ότι δεν μιλάει με την κόρη του ο Τόμας Μαρκλ απάντησε: «Είμαι πολύ αναστατωμένος επειδή αυτό είναι ένα σκληρό πράγμα να το κάνεις σε έναν παππού. Όχι μόνο σε εμένα αλλά και στον βασιλιά της Βρετανίας».

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ αναφερόταν στις κακές σχέσεις που διατηρεί το ζευγάρι και με την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Όταν ο Τόμας Μαρκλ ρωτήθηκε τι μήνυμα θέλει να στείλει στην κόρη του είπε «να βάλουμε το παρελθόν πίσω μας και να με αφήσει να δω τα εγγόνια μου. Στην πολιτεία της Καλιφόρνια στην πραγματικότητα θα μπορούσα να κάνω μήνυση αλλά δεν θέλω να το κάνω αυτό».

Όπως εξήγησε πλέον δεν αναγνωρίζει την Μέγκαν Μαρκλ και δεν ξέρει αν ευθύνεται ο πρίγκιπας Χάρι γι’ αυτή την απόμακρη συμπεριφορά της κόρης του. Τέλος ανέφερε ότι θα την αγαπάει πάντα παρά τα όσα έχουν γίνει. «Να με αφήσει να βρω λίγη ειρήνη. Να με συγχωρέσει», είπε ο Τόμας Μαρκλ.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *