Τέλος στις φήμες για επικείμενο ανασχηματισμό βάζουν κυβερνητικές πηγές, ξεκαθαρίζοντας πως ο πρωθυπουργός δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Όπως σημειώνουν κυβερνητικά στελέχη, στον κ. Μητσοτάκη έχουν γίνει εισηγήσεις για αλλαγές, ωστόσο ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει σε καμία κίνηση ούτε τώρα, αλλά ούτε και μετά την επιστροφή από τη Νέα Υόρκη και τη συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού παραπέμπουν στην ομιλία του στη ΔΕΘ

Παράλληλα, συνεργάτες του πρωθυπουργού, σχετικά με τα κυοφορούμενα σενάρια περί αντικατάστασης του Βασίλη Κικίλια από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αναφέρουν πως το θέμα έχει κλείσει και σημειώνουν ότι «αυτό που απασχολεί στον παρόντα χρόνο τον πρωθυπουργό είναι οι δομές και η λειτουργία τους, και όχι τα πρόσωπα». Μάλιστα, για το ίδιο θέμα παραπέμπουν στην επικείμενη ομιλία του κ. Μητσοτάκη το Σάββατο και στη συνέντευξη τύπου την Κυριακή στη ΔΕΘ.

Μαρινάκης για ανασχηματισμό: Δεν υπάρχει κάποια τέτοια διάθεση αυτή τη στιγμή

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας τις φήμες περί ανασχηματισμού είπε σήμερα σε συνέντευξή του στα Parapolitika FM ότι «δεν υπάρχει κάποια τέτοια διάθεση αυτή τη στιγμή».

Χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε πως «αν κάθε φορά που γράφονταν αυτά γίνονταν, τότε θα είχαμε ανασχηματισμό κάθε έναν μήνα και εκλογές κάθε έξι μήνες. Δεν υπάρχει, λοιπόν, κάποια τέτοια διάθεση αυτή τη στιγμή. Η διάθεση που υπάρχει και από τον πρωθυπουργό και από την κυβέρνηση είναι να εργαστούμε όλοι μαζί σκληρά, ούτως ώστε να γίνουν όλα όσα πρέπει να γίνουν. Θα γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πάντως ότι «αυτό δεν σημαίνει, προφανώς, ότι άπαντες δεν αξιολογούμαστε καθημερινώς».

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *