Αίτημα στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο απηύθυνε ο Νίκος Δένδιας, κατόπιν εντολής του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου ο στρατός να ενεργοποιηθεί και για το δύσκολο και απαιτητικό έργο της περισυλλογής των νεκρών ζώων από τις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας.

«Με εντολή του πρωθυπουργού ζήτησα από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο να αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις ενεργό ρόλο, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες Αρχές, στην περισυλλογή νεκρών ζώων, με την τήρηση παράλληλα όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας για το προσωπικό. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας συνεχίζουν να συντρέχουν την ελληνική κοινωνία και τους δοκιμαζόμενους πολίτες στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας, όπου χρειαστεί» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε ανάρτησή του.

Με εντολή του @PrimeministerGR ζήτησα από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο @ChiefHNDGS να αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις ενεργό ρόλο, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες Αρχές, στην περισυλλογή νεκρών ζώων, με την τήρηση παράλληλα όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας για…
— Nikos Dendias (@NikosDendias) September 14, 2023

πρώτο θέμα

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *