Κακοκαιρία Daniel – Μεταμόρφωση Καρδίτσας: 80χρονος προσπαθεί με σιδερένια βάρκα να βοηθήσει τους γείτονές του

Συγκλονίζει η εικόνα ενός ηλικιωμένου άνδρα να ψάχνει με σιδερένια βάρκα γείτονες του σε στέγες σπιτιών στην Μεταμόρφωση Καρδίτσας, που «εξαφανίστηκε» στα λασπόνερα. 

Ο 80χρονος κάνει κουπί και προσπαθεί να βοηθήσει τους γείτονες του που έχουν εγκλωβιστεί. Την φωτογραφία δημοσίευσε ο εγγονός του 80χρονου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Μιλώντας για Ήρωες!! 80 χρόνων, ο παππούς μου, αναζητά συμπολίτες του στις σκεπές των σπιτιών, με την βοήθεια της παλιάς σιδερένιας του βάρκα ποταμών, με 4+ μέτρα νερό στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας!! Αβοήθητοι, μόνοι, εγκαταλελειμμένοι..», έγραψε ο εγγονός του ηλικιωμένου.

Μάλιστα εξήγησε ότι η αστυνομία τον εμπόδισε να εκκενώσει το σπίτι του και γι’ αυτό εγκλωβίστηκε. «Ο παππούς μου ζει στο χωριό, εγώ στην Αθήνα και η οικογένεια μου στο Βόλο!! Όταν προσπάθησε να φύγει, η αστυνομία τον γύρισε στο χωριό καθώς το νερό δεν θα έφτανε στο χωριό όπως έλεγαν!! Απλά ετυχε να είναι το χωριό μου και όχι το δικό σου!!», ανέφερε ο εγγονός του 80χρονου.
Την φωτογραφία τράβηξε συγχωριανός του 80χρονου, που έχει εγκλωβιστεί μαζί με άλλα άτομα στην ταράτσα του κοινωνικού κτιρίου.

Μιλώντας για Ήρωες!!
80 χρόνων, ο παππούς μου, αναζητά συμπολίτες του στις σκεπές των σπιτιών, με την βοήθεια της παλιάς σιδερένιας του βάρκα ποταμών, με 4+ μέτρα νερό στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας!!
Αβοήθητοι, μόνοι, εγκαταλελειμμένοι..#Θεσσαλια #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #καρδιτσα pic.twitter.com/YHh1Z7Plgi
— Konstantinos 𝕏 (@konsta_ntinos13) September 7, 2023

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *