Ιωάννινα: Επιπλοκές της οξείας αμυγδαλίτιδας «έδειξε» η νεκροψία για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας

Του Μίλτου Σακελλάρη 

Αναμένονται και οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις, ώστε να υπάρξει πλήρης εικόνα για τα αίτια που οδήγησαν τον οργανισμό της κοπέλας σε πλήρη κατάρρευση και πολυοργανική ανεπάρκεια.

Ο θάνατος της φοιτήτριας από την Χίο έχει συγκλονίσει. Η υπόθεση ερευνάται ήδη από την Αστυνομία, ενώ με εντολή της 6ης ΥΠΕ διενεργείται κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα. Στο πλαίσιο αυτό καταθέτουν γιατροί και άλλο προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Η 20χρονη κατέληξε έπειτα από μία εβδομάδα νοσηλείας στην κλινική ΩΡΥΛΑ, όπου είχε εισαχθεί με αμυγδαλίτιδα. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, φέρεται να εξετάστηκε και από λοιμωξιολόγο, ενώ είχε υποβληθεί και σε αξονική τομογραφία. Η κατάστασή της όμως επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και ωσότου μεταφερθεί στη ΜΕΘ να καταλήξει.

«Που να φανταστούμε ότι θα συμβεί αυτό που έγινε… Το παιδί μας ήταν υγιέστατο, εγώ ο ίδιος της είχα πει να μην αγχώνεται και ότι θα βγει σε 2 μέρες, οι αμυγδαλές δεν είναι κάτι σοβαρό, και μετά από λίγες μέρες, η Βουλίτσα μας κατέληξε» ανέφερε ο πατέρας της.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *