Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023, 3:56 μμ

ΒΙΝΤΕΟ

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ του Σαββάτου η αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου. «Ο Θεός μας φύλαξε χθες το βράδυ και απουσιάζαμε όλοι από το σπίτι. Ο σύζυγός μου, το παιδί μου και η ηλικιωμένη μητέρα μου. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν ήμασταν μέσα», αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Πατουλίδου και επισημαίνει ότι οι διαρρήκτες απενεργοποίησαν τον συναγερμό του σπιτιού, έκοψαν το ρεύμα και ρήμαξαν το σπίτι.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η λεία τους, σύμφωνα με την κυρία Πατουλίδου, ήταν «συναισθηματικά “πολύτιμα” αντικείμενα. Αναμνήσεις ζωής και πολύτιμων στιγμών» και προσθέτει ότι «αυτή η αίσθηση της παραβίασης του προσωπικού σου χώρου, του καταφυγίου σου εκεί που έχεις συγκεντρώσει όλη σου τη ζωή, δεν περιγράφεται».

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Πατουλίδου:

“Πρώτη η βοήθεια του θεού, δεύτερη του γειτόνου” λέει μια παροιμία. Τρίτη, της αστυνομίας συμπληρώνω! Ο Θεός μας φύλαξε χθες το βράδυ και απουσιάζαμε όλοι από το σπίτι. Ο σύζυγός μου, το παιδί μου και η ηλικιωμένη μητέρα μου. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν ήμασταν μέσα. Ο καλός μας γείτονας , αντιλήφθηκε τους τρεις διαρρήκτες, και κάλεσε την αστυνομία. Με κίνδυνο να τον αντιληφθούν, τράβηξε βίντεο με τις κινήσεις τους. Απενεργοποίησαν τον συναγερμό , έκοψαν τον ρεύμα και μας ρήμαξαν. Η λεία τους ήταν …συναισθηματικά “πολύτιμα” αντικείμενα . Αναμνήσεις ζωής και πολύτιμων στιγμών!!! Αυτή η αίσθηση της παραβίασης του προσωπικού σου χώρου, του καταφυγίου σου εκεί που έχεις συγκεντρώσει όλη σου τη ζωή, δεν περιγράφεται. Ευχαριστώ την αστυνομία που έφτασε σε λίγα λεπτά ,χωρίς να γνωρίζει σε ποιανού το σπίτι γινόταν η διάρρηξη. Μετά το χθεσινοβραδινό σοκ, υπέβαλα σημερα μήνυση κατά αγνώστων. Σήμερα έκλαψα. Η χρονιά που διανύουμε ήταν πολύ ζόρικη και για την οικογένεια μου. Τώρα συνέβη αυτό. Με εξόργισε!!! Έχω μάθει όμως στα δύσκολα να μη λυγίζω. Η παραβίαση του σπιτιού, ισοδυναμεί με απειλή κατά της ζωής. Πολλοί συμπολίτες μας έχουν πέσει θύματα. Δυστυχώς η εγκληματικότητα ξέφυγε. Τα αίτια είναι πολλά!

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *