Στο event θα δώσουν το «παρών» πάνω από 50 καλλιτέχνες και τέσσερις Dj, θα γίνει graffiti workshop για μικρά παιδιά ενώ έχει προγραμματιστεί και διαγωνισμός καλύτερης υπογραφής .Επίσης στο χώρο θα υπάρχει αναψυκτήριο για τους επισκέπτες και ένα περίπτερο με ρούχα και σχέδια προς πώληση.Η ψυχή του φεστιβάλ ο Θανάσης Ευαγγελόπουλος είναι δημότης Συκεών και εργάζεται στο προσωπικό του εργαστήριο αγιογραφίας. Με την τέχνη του graffiti ασχολείται από το 1997, με πολλούς τρόπους και σε πολλά μέρη του κόσμου. Μετά από 25 χρόνια το βιογραφικό του είναι γεμάτο από συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ, διαγωνισμούς και προσωπικές εκθέσεις σε γκαλερί.

Στο δήμο Νεάπολης-Συκεών διεξάγεται φέτος για πρώτη φορά το διεθνές φεστιβάλ graffiti Μeeting of Styles (MOS). Το πολύχρωμο φεστιβάλ που έχει στόχο να βάλει λίγο χρώμα στην γκρίζα καθημερινότητά μας άρχισε σήμερα με τη συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνών οι οποίοι έπιασαν τα… σπρέι από τις 11 το πρωί και αποτυπώνουν τις δημιουργίες τους στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) Συκεών.Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση graffiti που έχει τα χαρακτηριστικά του διεθνούς θεσμού καθώς ξεκίνησε το 1997 στο Wiesbaden της Γερμανίας και έκτοτε πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα του κόσμου.

Στη συνάντηση των Συκεών που θα ολοκληρωθεί σήμερα συμμετέχουν καλλιτέχνες υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο σε μια προσπάθεια αφενός να χρωματίσουν την πραγματικότητα που μας περιβάλλει και αφετέρου να δώσουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό να δει από κοντά και να μάθει περισσότερα για αυτό το είδος τέχνης.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *