«Οι φορτιστές υψηλής ποιότητας είναι ουσιαστικά ηλεκτρονικά με μικροσκοπικές πλακέτες κυκλωμάτων μέσα τους. Στο επίσημο καλώδιο Lightning της Apple, υπάρχουν δύο τσιπ: Το ένα πιστοποιεί ότι το καλώδιο είναι κατασκευασμένο από την Apple, ενώ το άλλο λειτουργεί ως ασφάλεια που απομονώνει τη ζημιά στον φορτιστή. Σε περίπτωση διακύμανσης ρεύματος, για παράδειγμα, μόνο ο φορτιστής θα καταστρεφόταν και όχι το ίδιο το τηλέφωνο», ε

Η χρήση λάθος φορτιστή USB-C θα μπορούσε να καταστρέψει οριστικά το νέο σας iPhone 15

Οι αγοραστές του iPhone 15 θα πρέπει να προσέχουν γιατί η χρήση λανθασμένων φορτιστών USB-C μπορεί να κάψει τη συσκευή. Η Apple θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone στις 22 Σεπτεμβρίου και για πρώτη φορά θα διαθέτει θύρα USB-C — σηματοδοτώντας μια αλλαγή από τις υποδοχές Lightning της Apple. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας νέος φορτιστής iPhone θα κυκλοφορήσει σε πάνω από μια δεκαετία.

Ορισμένα καλώδια και πρόσθετα USB-C μπορούν να παρέχουν λιγότερη προστασία για το τηλέφωνό σας από τα επίσημα καλώδια της Apple, επομένως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα φθηνά εξαρτήματα ή αν χρησιμοποιήσετε κάποια δημόσια παροχή φόρτισης.

Η Apple συνιστά στους κατόχους iPhone να χρησιμοποιούν φορτιστές Apple ή άλλες μάρκες που πληρούν ορισμένους κανονισμούς ασφαλείας.

Η χρήση φορτιστή που δεν πληροί τα πρότυπα θα μπορούσε να θέσει τα iPhone σε κίνδυνο, δήλωσε στους New York Times η Jessa Jones, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος επισκευής κινητών συσκευών iPad Rehab.

Οι φορτιστές άλλης μάρκας μπορεί να είναι λιγότερο ακριβοί, αλλά θα μπορούσατε να καταλήξετε να πληρώσετε το τίμημα σε μελλοντικές επισκευές. Εάν αγοράσετε φορτιστή που δεν είναι της μάρκας Apple, θα πρέπει να δείτε την περιγραφή και τις κριτικές του προϊόντος.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *