Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Οι πρώτες δηλώσεις Κασσελάκη μετά το αποτέλεσμα: «Έγινε το πρώτο βήμα ώστε η χώρα να έχει προοδευτική κυβέρνηση σύντομα»

Στην Κουμουνδούρου βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, έπειτα από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να προβεί στις πρώτες του δηλώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Κασσελάκης έχει προβάδισμα με 45,47%, έναντι της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία συγκέντρωσε 36,21%.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κασσελάκης που προηγείται για την ηγεσία του κόμματος είπε έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ:

«Καταρχάς να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τις τρεις απώλειες στη στρατιωτική αποστολή στη Λιβύη και τις σκέψεις μου με τις οικογένειες των δύο ανθρώπων που δεν γνωρίζουμε αν είναι εν ζωή», είπε αρχικά.

«Όσον αφορά στην σημερινή ημέρα θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους εθελοντές σε αυτή την διαδικασία όχι μόνο όσους δούλεψαν για τη δική μας καμπάνια αλλά και όλους όσοι βρίσκονταν στις επιτροπές. Ήταν μια απρόσμενα μεγάλη προσέλευση του κόσμου κι έγινε το πρώτο βήμα ώστε η χώρα να έχει προοδευτική κυβέρνηση σύντομα. Το είχε ανάγκη ο τόπος», συμπλήρωσε ο κ. Κασσελάκης στις πρώτες του δηλώσεις σχολιάζοντας τα αποτελέσματα.

«Όπου πήγα την πρώτη εβδομάδα ο κόσμος μου έλεγε να αντέξεις λόγω των επιθέσεων που δεχόμουν από συστήματα. Τη δεύτερη και την τρίτη εβδομάδα μου έλεγαν είσαι η ελπίδα μας. Τους λέω είμαστε η ελπίδα. Για να γίνει η ελπίδα πράξη πρέπει να επιστρέψουμε την επόμενη εβδομάδα στις κάλπες. Ευχαριστώ πάμε για τη νίκη», είπε τέλος ο ίδιος.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *