«Το ανάχωμα που έσπασε στον Καλέντζη δεν είναι αυτό που έπνιξε τον Παλαμά» τόνισε ο δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου.

Ο Γ. Σακελλαρίου μίλησε το πρωί της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό Open, όπου ανέφερε πως «υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση. Βγαίνουν πολλά άσχετα με την πραγματικότητα. Τα συμπεράσματα θα βγουν από τους καθ’ ύλην αρμόδιους. Θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει και, αν είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς που έχουν την ευθύνη, να την πληρώσω κι εγώ, αρκεί να αποδειχτεί. Αν έσπασε και αν έπρεπε να σπάσει το ανάχωμα σε αυτό το σημείο».

«Οι συσκέψεις και τα συντονιστικά στην Περιφέρεια έγιναν πριν την κακοκαιρία και πήραμε όλα τα απαραίτητα μέτρα. Το νερό που έπεσε πιστεύετε ότι ήταν διαχειρίσιμο; Όσο και να ενισχυθούν τα αναχώματα, όσο και να καθαριστούν τα ρέματα, ό,τι έργα και να γίνουν, αν δεν γίνει η ανάσχεση των νερών στα ορεινά δεν θα λυθεί το πρόβλημά μας», συμπλήρωσε ο κ. Σακελλαρίου.

Δείτε όσα είπε ο δήμαρχος Παλαμά στο Open για τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες

Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας: Με κάλεσε ο δήμαρχος Παλαμά εν εξάλλω, ότι πρέπει να κόψουμε το ανάχωμα

Ωστόσο, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, Κώστας Νιούσιος, μιλώντας στην εκπομπή Tlive στον Alpha, απαντώντας σε αυτά που ισχυρίστηκε ο κ. Σακελλαρίου, τόνισε πως τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του είπε να σπάσουν το ανάχωμα.

«Εκείνο το βράδυ, με κάλεσε ο δήμαρχος Παλαμά, ο κ. Σακελλαρίου, εν εξάλλω, ότι “πλημμυρίζει ο Κοσκινάς και πρέπει να κόψουμε το ανάχωμα” και μου ζήτησε το μηχάνημα», δήλωσε στον Alpha ο κ. Νούσιος.

Δείτε όσα είπε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Νούσιος στον Alpha

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *