Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το μακελειό με τους έξι Τούρκους που δολοφονήθηκαν σε ενέδρα θανάτου στη Λούτσα.

Τα νέα στοιχεία συγκλονίζουν αφού αποκαλύπτεται ότι εκτός από τους 6 Τούρκους στη Λούτσα υπήρχε και ένας έβδομος που φαίνεται ότι έδινε πληροφορίες στην αντίπαλη συμμορία.

Μάλιστα αυτό το πρόσωπο φωτογράφισε τα 6 θύματα στο σπίτι που έμεναν στη Λούτσα λίγο πριν εκτελεστούν.

Οι έξι Τούρκοι στο σπίτι που έμεναν στη Λούτσα

Η φωτογραφία στη συνέχεια βρέθηκα στα χέρια των μελών της αντίπαλη συμμορίας που έκανε ανάρτηση στο Tik Tok βάζοντας ένα κόκκινο X στα πρόσωπο των έξι θυμάτων.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η συγκεκριμένη φωτογραφία ερευνάται αν εντοπιστεί στο κινητό του 32χρονου Τούρκου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» δύο ώρες μετά την δολοφονική επίθεση.

Σε αυτό το σπίτι έμεναν οι έξι Τούρκοι που δολοφονήθηκαν

Αν βρεθεί αυτό το στοιχείο τότε έρχεται να ενισχύσει το σενάριο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τον ρόλο του συγκεκριμένου ατόμου στην υπόθεση. Ότι δηλαδή πρόκειται για το άτομο που συνομιλούσε και με τις δύο αντίπαλες συμμορίες και ουσιαστικά κάρφωσε τους έξι στους εχθρούς τους.

Κάποιος φωτογράφισε και «κάρφωσε» τους 6 στους εκτελεστές τους

Έτσι γνώριζαν οι εκτελεστές που είχαν βρει καταφύγιο, τους παρακολουθούσαν και τους εκτέλεσαν όταν έφυγαν από το σπίτι σε απόσταση ενός χιλιομέτρου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η ανάρτηση Τουρκάλας δημοσιογράφου για τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Όπως σημειώνει η δημοσιογράφος,  σε έναν λογαριασμό στο Tik Tok αναρτήθηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία 21 ώρες πριν τη δολοφονία και μάλιστα είχαν βάλει ένα κόκκινο Χ στα πρόσωπα των θυμάτων.

Επίσης 23 ώρες πριν τη δολοφονία σε άλλον λογαριασμό είχε αναρτηθεί η φωτογραφία ενός εκ των θυμάτων που έγραφε ότι είναι νεκρός.

Η ανάρτηση γνωστής Τουρκάλας δημοσιογράφου για τη φωτογραφία

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *