Στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας έκανε την πρώτη στάση στο πλαίσιο της περιοδείας του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε στην περιοχή της Καρδίτσας που επλήγη από την κακοκαιρία Daniel και συνομίλησε με κατοίκους και εθελοντές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συστήθηκε στους πολίτες με το μικρό του όνομα και τους ζήτησε να του απευθύνονται στον ενικό.

Μιλώντας με κατοίκους που είδαν τις περιουσίες και τα σπίτια τους να καταστρέφονται από τις πλημμύρες, ο Στέφανος Κασσελάκης τους κάλεσε να κρατήσουν το χαμόγελό τους. «Κρατήστε το χαμόγελό σας, το έχετε ανάγκη», είπε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μια ηλικιωμένη κυρία, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε, όταν εκείνη τον ρώτησε ποιος είναι, ότι διεκδικεί τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε το κλειστό γυμναστήριο Παλαμά, όπου είπε σε μια ηλικιωμένη γυναίκα: «Να έχω την ευχή σας για το καλό του τόπου».

Ένας άνδρας είπε στον Στέφανο Κασσελάκη ότι είναι «ωραίο παιδί» και αστειεύτηκε ότι τον είχε «για πιο ψηλό».

Επίσης, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαγείρεψε με τη συλλογική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» και ζήτησε από τους πολίτες και τα τηλεοπτικά συνεργεία να μην τον αποκαλούν ακόμη πρόεδρο.

Όταν κάποιος του είπε «πρόεδρε σιγά σιγά», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Όχι ακόμα, την Κυριακή ίσως».

Την ίδια ώρα, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το τηλέφωνό του σε τοπικούς φορείς, ζητώντας τους να τον ενημερώνουν για την εξέλιξη της κατάστασης στην περιοχή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Νομίζω θα μου μείνει η εικόνα του σπιτιού στο οποίο μπήκα πριν, όπου σε μια αποθήκη ήταν στον τοίχο η ελληνική σημαία και ήταν λασπωμένη και αισθάνθηκα ένα ρίγος».

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *