Έχω πληρώσει με την παραίτησή μου από τα ΝΕΑ – Αιχμές Ακρίτα για Αχτσιόγλου

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023, 4:47 μμ

Με νέα ανάρτηση η βουλευτής εξηγεί τη στάση της στον δεύτερο γύρο

«Μαζεύτηκαν αρκετά τα οποία και κορυφώθηκαν με την δήλωση της τη βραδιά των εκλογών» σημειώνει εν είδει «υστερόγραφου» με νέα της ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα εξηγώντας τη στήριξη της στον δεύτερο γύρο στον Στέφανο Κασσελάκη… Αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές για την Έφη Αχτσιόγλου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έχω πληρώσει με την παραίτηση μου από τα ΝΕΑ αυτή την… ανοχή: όταν «συνάδελφοι» έγραφαν τερατώδη ψεύδη για το σπίτι του Τσίπρα κι εγώ επέμενα στην αλήθεια περί ενοικίου, βρόντηξα την πόρτα κι έφυγα. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, για μένα είχε κόστος ψυχικό κι επαγγελματικό.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι στον δημοσιογραφικό κλάδο. Κι ούτε θα γίνουμε ποτέ. Καμία ανοχή σε εξισορροπιστικές πρακτικές που μάς βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Καμία όμως. Γιατί μερικοί από μας αυτές τις συμψηφιστικές αντιλήψεις τις έχουμε νιώσει στο πετσί μας. Και τις έχουμε πληρώσει πανάκριβα», έγραψε στην ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Υστερόγραφο στη δήλωση στήριξης μου στον Στ. Κασσελάκη.

Δεν είχα αποσύρει τη στήριξη μου όταν η υποψήφια Πρόεδρος έκανε δήλωση ίσων αποστάσεων για τους δημοσιογράφους – να μην τους αδικούμε για να μη μάς αδικούν. Μαζεύτηκαν αρκετά τα οποία και κορυφώθηκαν με την δήλωση της τη βραδιά των εκλογών.

Έχω πληρώσει με την παραίτηση μου από τα ΝΕΑ αυτή την… ανοχή: όταν «συνάδελφοι» έγραφαν τερατώδη ψεύδη για το σπίτι του Τσίπρα κι εγώ επέμενα στην αλήθεια περι ενοικίου, βρόντηξα την πόρτα κι έφυγα. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, για μένα είχε κόστος ψυχικό κι επαγγελματικό.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι στον δημοσιογραφικό κλάδο. Κι ούτε θα γίνουμε ποτέ. Καμία ανοχή σε εξισορροπιστικές πρακτικές που μάς βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Καμία όμως. Γιατί μερικοί από μας αυτές τις συμψηφιστικές αντιλήψεις τις έχουμε νιώσει στο πετσί μας.

Και τις έχουμε πληρώσει πανάκριβα.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *