Πέντε πόλεις της Ελλάδας θα φιλοξενήσουν τις μοναδικές Suzuki Test Ride Days 2023.

Το καλό φεγγάρι που βρίσκεται η Suzuki τους τελευταίους μήνες συνεχίζεται με δυναμικό τρόπο. Η εταιρεία με τα πολλά νέα και ενδιαφέροντα μοντέλα για το 2023 ετοίμασε για τους Έλληνες μοτοσικλετιστές μια σειρά από Test Rides προκειμένου το κοινό να γνωρίσει τα νέα μοντέλα.

Σε συνεργασία λοιπόν με τους επίσημους εμπόρους σε όλη την Ελλάδα, η Suzuki διοργανώνει τις Suzuki Test Ride Days. Η εκδήλωση ξεκινάει από την Χαλκίδα τον Μάιο και συνεχίζεται μέσα στον Ιούνιο στην Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι Suzuki Test Ride Days ολοκληρώνονται με δύο διοργανώσεις στην Αθήνα. Στη διάρκεια των εκδηλώσεων οι αναβάτες που ενδιαφέρονται για τα Test Rides θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τις καινούριες V-Strom 800DE και GSX-8S. Επιπλέον, διαθέσιμες για οδήγηση θα είναι οι V-Strom 1050 στην έκδοση DE, αλλά και στην απλή έκδοση, όπως και η V-Strom 650XT η οποία μάλιστα αυτήν την εποχή προσφέρεται με όφελος 500 ευρώ.

Μαζί με τις μοτοσικλέτες, οι αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα δύο νέα scooter, Avenis 125 και Address 125, όπως και τις εξαιρετικές τετρακύλινδρες σπορ μοτοσικλέτες GSX-S 1000 GT και GSX-S 1000. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα Suzuki Test Ride Days 2023 και να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο test ride.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *