Η Σταυρούλα θέλησε να κοιμηθεί δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Μελίνας. Το θέμα συζητήθηκε λίγο πριν τον αγώνισμα επάθλου και επικράτησε ένταση για ακόμα μια φορά.

Survivor all Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαντά για όσα ακούγονται για αυτόν και την Σταυρούλα Χρυσαειδή

«Εγώ κατάλαβα πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου, γιατί τα παιδιά μου μετέφεραν πως υπήρχε έντονη αντιπαράθεση για αυτό το πράγμα. Εγώ δεν ήμουν μπροστά και δεν ειπώθηκε τίποτα μπροστά μου. Σήμερα το πρωί μαθαίνω όλα αυτά. Πριν μπω στο παιχνίδι μια γυναίκα μου έκανε και νιώθω πως ξανατρώω ναι επίθεση από μια γυναίκα για τον λόγο που κοιμάμαι εκεί και γιατί είναι και ο Κωνσταντίνος εκει. Δηλαδή δεν το καταλαβαίνω όλο αυτό. Μου φαίνεται χαζό και ανόητο. Δηλαδή πρέπει να ξέρω κάτι ρε Κωνσταντίνε; Υπάρχει κάτι και γίνεται όλο αυτό; Για ποιο λόγο υπήρχε κουτσμπόλεμα ότι πήγα τουαλέτα σήμερα το πρωί», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στη Μελίνα Μεταξά.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήρε τον λόγο και απάντησε για όσα ακούγονται για αυτόν και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Έχει προκύψει ένα θεματάκι. Ο καθένας το βλέπει από τη δικιά του οπτική. Δεν μπορώ να συμμετάσχω σε αυτό. Εγώ ένας άνθρωπος είμαι που θέλω να ξαπλώσω κάπου, βάλτε με να κοιμηθώ σε μια γωνία απλά όχι δίπλα στον Τάκη. Αν έχει ειπωθεί κάτι που δεν ισχύει και εμένα με ενοχλεί. Αν προσπαθεί κάποιος να δημιουργήσει εντυπώσεις ή υποψίες, σίγουρα είναι λυπηρό και άδικο για κάποιον άνθρωπο που δεν έχει δημιουργήσει τέτοιο θέμα. Το αφήνω εκεί. Δεν κρατάω κακίες. Όλα καλά».

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *