Ανατρεπτικό ήταν το αποψινό επεισόδιο του MasterChef, που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Star.

Μετά την ολοκλήρωση της ομαδικής δοκιμασίας του τοίχου, οι παίκτες βρεθήκαν απέναντι από τους κριτές για να μάθουν ποια ομάδα κατάφερε να οδηγηθεί στην νίκη, που θα δώσει τη δυνατότητα στον αρχηγό της και ένα ακόμη μέλος της να διεκδικήσουν το Silver Award των 10.000 ευρώ.

Νικητές αναδείχθηκαν τελικά οι Μπλε και η ομάδα ψήφισε ποιος παίκτης θα μονομαχήσει μαγειρικά με τον αρχηγό Νίκο Τράκα για το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο. Οι μπλε ψήφισαν και αποφάσιζαν πως ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Νίκο.

Δείτε επίσης – MasterChef: Οι κραυγές του Θόδωρα που εκνεύρισαν τους συμπαίκτες του!! “Είναι περίοδος αναπαραγωγής”

Οι δυο επίδοξοι μάγειρες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του πολυβραβευμένου pastry chef Antonio Bachour. Οι κριτές, Πάνος Ιωαννίδης , Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς, αλλά και ο καλεσμένος κριτής, αφού δοκίμασαν τα πιάτα αποφάσισαν πως την καλύτερη προσπάθεια είχε ο Νίκος Τράκας, ο οποίος κέρδισε το Silver Award, αλλά και τις 10.000 ευρώ.

«Δεν το πιστεύω! Βιβλίο, 10.000 ευρώ, σεμινάριο! Καλά είναι», δήλωσε αμέσως μετά τη νίκη του ο Νίκος Τράκας στους κριτές του MasterChef.  

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τη στιγμή που ο Νίκος Τράκας κερδίζει το Silver Award στο MasterChef.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *