Τα ψηφιακά συστήματα ψυχαγωγίας και πληροφόρησης του νέου Honda Civic κρατάνε τον οδηγό πάντα online.

Το πιο χαρακτηριστικό δείγμα της ανθρωποκεντρικής σχεδίασης και φιλοσοφίας του νέου Honda Civic e:HEV είναι τα προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας που διαθέτει. Οι τεχνικοί της Honda έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να δημιουργήσουν αφενός ένα περιβάλλον φιλικό για τον οδηγό και τους επιβάτες το οποίο παράλληλα θα γίνει το «δεξί χέρι» του χρήστη στην σκληρή καθημερινότητα.

Βασικό στοιχείο του online περιβάλλοντος του νέου Civic είναι το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω μιας οθόνης αφής 9 ιντσών ή μέσω φωνητικού ελέγχου. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν το σύστημα πλοήγησης 3D, το τηλέφωνο και τον ήχο, ενώ επιπλέον υπάρχουν φυσικοί διακόπτες για λειτουργίες Home και Back και ο επιλογέας ήχου έχει μεγαλώσει για να διευκολύνει την πρόσβαση από τον οδηγό.

Για πρώτη φορά σε ένα μοντέλο της Honda, μια προσαρμόσιμη, έγχρωμη οθόνη 10,2 ιντσών είναι στάνταρ στις κορυφαίες εκδόσεις, ενώ στις υπόλοιπες εκδόσεις η οθόνη είναι 7 ιντσών. Και οι δύο επιλογές διαθέτουν νέα όργανα που περιγράφουν λεπτομερώς την απόδοση ισχύος και τα επίπεδα αναγέννησης στο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης e:HEV.

Τα χειριστήρια και τα εύκολα προσβάσιμα μενού είναι βελτιστοποιημένα για να ελαχιστοποιούν την κίνηση των ματιών και των χεριών, ενώ οι έξι προσαρμόσιμες επιλογές συντόμευσης είναι τοποθετημένες σε σημείο εύκολης πρόσβασης. Παράλληλα, το σύστημα συνδεσιμότητας είναι διαθέσιμο τόσο σε λογισμικό Apple CarPlay όσο και σε Android Auto δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να περάσει τις εφαρμογές του smartphone στην οθόνη του Civic.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *