Ο Ίλον Μασκ ισχυρίζεται ότι «τόσο ο σχεδιασμός των προϊόντων όσο και οι τεχνικές κατασκευής είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο υπάρχει στη βιομηχανία».

Η ετήσια συνέλευση μετόχων της Tesla περιελάμβανε μια σημαντική ανακοίνωση για μελλοντικά προϊόντα. Εν ολίγοις, ο Ίλον Μασκ έδωσε δύο teaser για δύο νέα μοντέλα, τα οποία προβλέπει ότι θα μπορούσαν να πουλήσουν περισσότερες από 5 εκατομμύρια μονάδες ετησίως.

Όπως συνηθίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla έκανε ορισμένες τολμηρές εκτιμήσεις, λέγοντας οι συνολικές πωλήσεις αυτών των δύο νέων προϊόντων και μόνο θα ξεπερνούσαν τα 5 εκατομμύρια μονάδες ετησίως!

Ο Μασκ δεν διευκρίνισε εάν αυτά τα προϊόντα είναι τα επερχόμενα facelift για το Model 3 και το Model Y που αναμένεται να μπουν σε παραγωγή το φθινόπωρο του 2023 και στα τέλη του 2024, αντίστοιχα. Ωστόσο, το teaser μας δείχνει ένα μοντέλο με προφίλ σχεδόν ίδιο με το Model Y.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε μέρος της παρουσίασης όπου ο Ίλον Μασκ μιλά για τα νέα προϊόντα.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *