Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν στον μεγάλο τελικό της 67ης Eurovision 26 καλλιτέχνες από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Αμέσως μετά το διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς στο Liverpool Arena, ήρθε η ώρα που όλοι οι Εurofans περιμένουν, και αυτή δεν είναι άλλη από την ανακοίνωση της ψηφοφορίας κριτών και κοινού.

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής στον μεγάλο τελικό της Eurovision έδωσε ο παρουσιαστής της Ερτ, Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος με όλο του το χαμόγελο και την θετική ενέργεια καλησπέρισε την Ευρώπη.

Δείτε επίσης – Φώτης Σεργουλόπουλος: Η ηλικία, το παιδί και η καριέρα στην τηλεόαση

 Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό κουστούμι και ανακοίνωσε πως το 12αρι της Ελλάδας πάει στο Βέλγιο ενώ ακούστηκαν δύο νότες από τον “Ζορμπά”.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την εμφάνιση του Φώτη Σεργουλόπουλου στη φετινή Eurovision.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *