Χαλκιδική: Με φυσίγγια για μεγάλα πτηνά σκότωσε την σύζυγό του ο 36χρονος – Σε καταστολή στην ΜΕΘ ο 8χρονος

Σε καταστολή στην ΜΕΘ του «Ιπποκράτειου Νοσοκομείου» στην Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται ο 8χρονος που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί την μητέρα του μέσα στο παιδικό δωμάτιό του στην Στρατονίκη στην Χαλκιδική.

Το  παιδί τραυματίστηκε από τα σκάγια της καραμπίνας και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, καθώς το τραύμα στο χέρι του είναι βαθύ.

Οι γιατροί έκριναν χθες ότι είναι πολύ νωρίς για να το ξυπνήσουν, ενώ έχουν επιστρατευθεί και παιδοψυχολόγοι για να το βοηθήσουν να διαχειριστεί το σοκ και τη φρίκη που έζησε μόλις το βγάλουν από την καταστολή . Σημειώνεται ότι το παιδί περιφερόταν στο σπίτι, όπου οι γονείς του κείτονταν νεκροί επί ώρες προτού φτάσει στο σημείο η γιαγιά του.

Σύμφωνα με βαλλιστικό αναλυτή που επικαλείται το OPEN, τα φυσίγγια που χρησιμοποίησε ο 36χρονος για να σκοτώσει την 39χρονη σύζυγό του ήταν διασποράς για μεγάλα πτηνά.

Χθες ολοκληρώθηκε και η ιατροδικαστική εξέταση και διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος πυροβόλησε 4 φορές με την καραμπίνα τη σύζυγό του, η οποία έφερε τραύματα στην πλάτη, στο πρόσωπο, στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη.

Σύμφωνα πάντα με τα ευρήματα, η γυναίκα προσπάθησε να αμυνθεί βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπό της ωστόσο ο σύζυγός της την κυνήγησε μέχρι το παιδικό δωμάτιο, όπου την πυροβόλησε ξανά, και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του 8χρονου.

Χθες έγιναν και οι κηδείες τους, του συζυγοκτόνου στην Στρατονίκη και της μητέρας στην Ιερισσό, όπου είναι ο τόπος καταγωγής.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *