Φως στο Τούνελ: Αγωνία για να βρεθεί ο Ελληνοκαναδός ιστορικός που χάθηκε από το Κουκάκι – Τι λέει ο αδελφός του

Ο αδελφός του αγνοούμενου Πάτρικ γεμάτος αγωνία, ταξίδεψε στην Ελλάδα από τον Καναδά όπου μένει, για να μάθει την αλήθεια γύρω από την εξαφάνιση και να πάρει τις απαντήσεις που ζητά. Με το που έφτασε στην Αθήνα, μίλησε στο τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» σε μία απέλπιδα προσπάθεια να τον εντοπίσει.

«Ανησυχώ, αλλά είμαι ευγνώμων ότι έχω βοήθεια και θέλω να μάθω νέα του. Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας, για μένα, για τους γονείς μου, για τα αδέλφια μου. Έχουμε όλοι την ελπίδα, την προσδοκία, ότι θα τον βρούμε και ότι θα είναι σε καλή κατάσταση. Δεν μπορώ να προσδιορίσω πότε ακριβώς άλλαξε η συμπεριφορά του. Αυτό που θέλουμε να μάθουμε, τώρα είναι την αιτία της αλλαγής. Ο αδελφός μου ανέκαθεν ήταν ένα ελεύθερο πνεύμα, που έκανε μόνος του διάφορα πράγματα και η επικοινωνία μαζί του κάποιες φορές μπορεί να μην ήταν τόσο συχνή», τόνισε ο Μάρτιν.

«Σίγουρα είναι πολύ ανησυχητικό γεγονός, ότι δεν υπάρχει ούτε ένα σημάδι ζωής. Μπορεί να ήταν ελεύθερο πνεύμα, να λειτουργούσε ανεξάρτητα και αυτόνομα, χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν αλλά δεν δικαιολογεί αυτό που συμβαίνει τώρα», πρόσθεσε ο αδελφός του αγνοούμενου, ενώ αναφέρθηκε και στις ενέργειες που έχουν κάνει μέχρι στιγμής:

«Έχουμε δηλώσει την εξαφάνιση στις ελληνικές αρχές. Έχουμε επικοινωνήσει και με τη βρετανική και με την καναδική πρεσβεία εδώ, γιατί έχει δύο υπηκοότητες, με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν. Τώρα που έφτασα στην Ελλάδα, το επόμενο βήμα είναι να μπορέσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να γίνει η άρση απορρήτου του τηλεφώνου και e-mail για να μας δώσουν κάποια στοιχεία για το που ήταν τελευταία.»

Ο Μάρτιν μίλησε και για την αγάπη του αδελφού του για τη μουσική και για το τι είναι αυτό που του έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση.

«Ο αδελφός μου αγαπούσε πολύ τη μουσική και ένα από τα πράγματα που άφησε πίσω είναι η κιθάρα του, κάτι το οποίο μου προκαλεί εντύπωση, γιατί είναι το τελευταίο που θα άφηνε.»

Έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με την εκπομπή ή την οικογένεια.

«Όποιος παρακολουθεί αυτή τη στιγμή και έχει κάποια πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει να βρεθεί ο αδελφός μου, θα παρακαλούσα θερμά να επικοινωνήσει μαζί μας για οτιδήποτε.»

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *