Στο πλατό της εκπομπής Πρωινό μας» βρέθηκε την Πέμπτη ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τη Φαίη Σκορδά, με αφορμή την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την ανάρτηση που είχε κάνει ο Σπύρος Μπιμπίλας, όπου αναρωτιόταν γιατί το φερόμενο ως θύμα κατήγγειλε το όνομά του ευρωβουλευτή τέσσερις μήνες μετά.

«Κατά την άποψή μου μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και να μην είναι έτσι. Μπορεί να είναι σύμπτωση και μπορεί να μην είναι. Κανείς δε μπορεί να ξέρει την πραγματικότητα, την απόλυτη. Το γιατί δημοσιοποιήθηκε τώρα, γιατί χρησιμοποιήθηκε και μία δική μου πρόταση που έγινε αντικείμενο μεγάλης συζήτησης. Δεν ήταν ανάρτησή μου, κακώς κι εκεί είναι το λάθος μου, έκανα μία συνομιλία με τον φίλο μου τον Πλασκοβίτη, που με ρώτησε αν ο Γεωργούλης είναι μέλος του ΣΕΗ.

Διαβάστε επίσης: Mαρία Σoλωμού για Αλέξη Γεωργoύλη: “Τον ξέρω 25 χρόνια, δεν το χωράει το κεφάλι μου”

Φαίη Σκορδά σε Σπύρο Μπιμπίλα: “Δεν περιμέναμε από σένα αυτή την τοποθέτηση, συγγνώμη”

Κάποιοι επέλεξαν μία πρόταση από την ανάρτηση. Έδωσαν σημασία γιατί είπα τη συγκεκριμένη φράση που θα την επαναλάβω. Δεν είπα ποτέ γιατί έγινε η καταγγελία. Είπα σε αντιδιαστολή με τις ηθοποιούς, οι οποίες όλες κατήγγειλαν τα γεγονότα, αλλά ταυτοχρόνως και το όνομα του ανθρώπου που τις κακοποίησε, είπα γιατί το φερόμενο ως θύμα δεν είπε το όνομά του από την αρχή. Αυτό χρησιμοποιήθηκε εναντίον μου» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Το οποίο είπαμε όμως ότι είναι ατυχές. Μην το επαναλαμβάνεις να το κλείσουμε» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ μπορώ να πω ότι είναι ατυχές, αλλά δε μπορεί να χρησιμοποιείται από κάποιες κυρίες που κάνουν δικά τους site να με στοχοποιούν ως υπερασπιστή του κ. Γεωργούλη. Αυτό είναι απαράδεκτο! Γιατί αν με χαρακτηρίζουν εμένα αχαρακτήριστο, όπως διάβασα, το ίδιο αχαρακτήριστες είναι κι αυτές που δεν ξέρουν όλη την πορεία μου, τη στάση μου στο metoo και το πώς λειτούργησα στις δίκες» ανέφερε στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας.  

Από την άλλη η Φαίη Σκορδά επέμεινε: «Επειδή το έχουμε ξανασυζητήσει για μένα δεν θα έπρεπε να υπάρχει καθόλου αυτή η φράση. Όμως δε μπορεί να ακυρωθεί ό,τι έχεις κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν περιμέναμε από σένα αυτή την τοποθέτηση. Συγγνώμη! Το να αναρωτηθείς γιατί; Δεν λέω να κατηγορήσεις τον Γεωργούλη… Σπύρο μου τόσο καιρό προσπαθούμε να μην στοχοποιούμε το θύμα, το οποίο έτσι το βάζεις σε μία διαδικασία να απολογηθεί, που είναι δύσκολη αυτή η διαδικασία».

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *