«Αύριο συνεδριάζει η επιτροπή του κόμματος, αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν ιδιαίτερα αρνητικό για εμάς. Ήταν ένα αποτέλεσμα αναντίστοιχο με την πρόταση που είχαμε καταθέσει στην κοινωνία» είπε ο Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.

«Η κάλπη είναι άδεια για την 25η Ιουνίου, τα βασικά επίδικα της ζωής παραμένουν ίδια» πρόσθεσε.

«Το αποτέλεσμα ήταν ότι υπήρχε έλλειμμα εμπιστοσύνης της κοινωνίας προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι βασικό θέμα, το ζήτημα ποιον εμπιστεύεται η κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στόχο σήμερα την ανάκτηση της εμπιστοσύνης, όχι για λόγους εγωιστικούς αλλά για να είναι η κοινωνία σε καλύτερη κατεύθυνση. Για εμάς αυτοσκοπός δεν είναι η καρέκλα αλλά το να έχει καλύτερη ζωή η νέα γενιά» δήλωσε ο κ. Φάμελλος.

«Το ανάχωμα και το αποκούμπι της κοινωνίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ για να τα βάζουν όλοι με αυτόν και να προσπαθούν να περιορίσουν τη δύναμή του» τόνισε.

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δίνει προοπτική» επεσήμανε και ερωτηθείς αν υπάρχει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «προκύπτει ότι υπάρχει θέμα πολιτικής και απεύθυνσης στην κοινωνία. Τα πρόσωπα υπηρετούν τις πολιτικές, προφανώς έχει σημαντική σφραγίδα ο Αλέξης Τσίπρας και στα θέματα της πολιτικής. Αυτή την αυτοκριτική την έκανε και ο ίδιος, δεν υπάρχει ζήτημα αυτή τη στιγμή ηγεσίας αλλά απεύθυνσης στην κοινωνία».

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *