Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Αναλυτικά είπε: «Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρνητικό για το ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγο επικοινώνησα με τον κύριο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του οι αγώνες έχουν και οι νίκες και ήττες τα συλλογικά μας όργανα θα συγκληθούν άμεσα ώστε να αποτιμήσουν τα εκλογικά αποτελέσματα.

Ο εκλογικός κύκλος ωστόσο δεν έχει ακόμα τελειώσει δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση συνεπώς δεν έχουμε το περιθώριο του χρόνου πρέπει να κάνουμε άμεσα όλες τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε να δώσουμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους στην επόμενη κρίσιμη και τελική εκλογική μάχη θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που μας στήριξαν με την ψήφο τους και κυρίως τα χιλιάδες μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που δώσαμε τη δύσκολη εκλογική μάχη.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας φθάνοντας λίγο πριν τις 9 το βράδυ στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους υποστηρικτές του, ο ίδιος ωστόσο δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Χωρίς να πει τίποτα, κατευθύνθηκε στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου, από όπου και τηλεφώνησε στον κ. Μητσοτάκη

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *