Η Little Car Company επαναφέρει το τηλεκατευθυνόμενο buggy της δεκαετίας του ‘80 ως διθέσιο ηλεκτρικό off-roader για μεγάλα παιδιά.

Το διάσημο τηλεκατευθυνόμενο της Tamiya, το Wild One επιστρέφει ως ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει το 2024, χάρη στην The Little Car Company. Η βρετανική εταιρεία που είναι γνωστή για τα αντίγραφα κλασικών αυτοκινήτων σε κλίμακα που μπορούν να οδηγούνται σε ελεγχόμενο περιβάλλον, μετά τα μοντέλα των Aston Martin, Bugatti, κλ.π, τώρα φέρνει στο προσκήνιο και το μοντέλο της Tamiya.

Με λίγο πιο σύνθετη ανάρτηση, με διπλά ψαλίδια μπροστά, για βελτιωμένη συμπεριφορά και διαστάσεις ικανές για να φιλοξενηθούν δύο ενήλικοι στα μπάκετ καθίσματα της Cobra, το μοντέλο της The Little Car Company θα είναι διαθέσιμο με δυνατότητα να φτάνει τα 100 χλμ./ώρα. Το βάρος του θα είναι 500 κιλά και οι μπαταρίες του θα έχουν χωρητικότητα 14,4 kWh.

Οι πρόβολοι και η απόσταση από το έδαφος, προσδίδουν χαρακτηριστικά εκτός δρόμου εφάμιλλα με εκείνα του Ford Ranger Raptor. Η κατασκευάστρια εταιρεία κάνει λόγο για βασική έκδοση που θα έχει απόδοση ισχύος 5,5 ίππων, τελική ταχύτητα 50 χλμ./ώρα και αυτονομία 40 χιλιόμετρα. Τιμές και λοιπές λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, αν και τα μέχρι τώρα μοντέλα που έχει παρουσιάσει η LCC, δεν θα μπορούσε να τα πει κανείς φθηνά.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *