Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε σήμερα Κυριακή 30 Απριλίου η Τζένη Μπότση.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόσφατη ενόχλησή της όταν δημοσιογράφος σε ερώτησή του την αποκάλεσε «μανούλα».

«Μανούλα δεν είμαι. Είμαι μαμά. Μανούλα δεν είμαι. Υπάρχει κάτι υποκοριστικό στο μανούλα. Δεν είμαι νούλα σε καμία περίπτωση, είμαι μάνα», ήταν η τότε απάντηση της Τζένης Μπότση.

Έτσι λοιπόν, μετά από σχετική ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού, η Τζένη Μπότση εξήγησε τον λόγο της αντίδρασής της.

Τζένη Μπότση: Εξηγεί τον λόγο της ενόχλησής της όταν την αποκάλεσαν “μανούλα”

«Μιλάγαμε για κάτι πολύ συγκεκριμένο που με είχε φορτίσει συναισθηματικά. Μετά γελάγαμε και με τον δημοσιογράφο. Δεν μ’ αρέσει το υποκοριστικό και είμαι υπερήφανη που είμαι μάνα. Το πως θα με προσφωνήσει η κόρη μου είναι κάτι που θα γίνει σπίτι μας. Δεν είναι ωραίο να μειώνουμε το μεγαλείο της μητρότητας. Και ειδικά για μένα που έχω κάνει έναν αγώνα να αποκτήσω αυτό το παιδί, δεν θέλω να το μειώσω καθόλου», είπε η Τζένη Μπότση και πρόσθεσε: «Θέλει πολλά κότσια για να τα κάνεις όλα αυτά. Έχουμε ποινικοποιήσει κάποιες λέξεις, θεωρούμε ότι η λέξη “μάνα” έχει μία σκληρότητα αλλά δεν έχει. Έχουμε βάλει κάποιες λέξεις ότι έχουν μία επιθετικότητα, δεν έχουν, εμείς τις κάνουμε. Εγώ την αγαπώ τη λέξη “μάνα”».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *