«Μύλος» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την συντριπτική ήττα στις εκλογές. Η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, άσκησε κριτική στην επικοινωνιακή εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το ζητούμενο είναι το αφήγημα. Και αυτό θα κάνουμε σήμερα στην Κεντρική μας Επιτροπή. Να χαραχθεί το αφήγημα, το οποίο θα είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που είχαμε την πρώτη φορά. Αν κατορθώσουμε να το επικοινωνήσουμε, με την εσφαλμένη επικοινωνιακή καμπάνια που είχαμε και με τον περιορισμένο τρόπο προβολής από τα ΜΜΕ, λόγω του ότι ο εκλογικός χρόνος δεν αρκεί διότι επιμερίζεται ισότιμα σε όλα τα κόμματα. Αυτό θα έπρεπε να γίνει με όρους ισοτιμίας, πριν από την προεκλογική περίοδο και νομίζω ότι μια συζήτηση προγραμματική επί των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε» τόνισε η Θεοδώρα Τζάκρη. «Το μόνο που κάνουμε είναι να ασχολούμαστε με ζητήματα κουτσομπολιού. Τα ζητήματα που άνοιξαν με τον κ. Παπαδηπούλη και με τα οποία ασχολούμαστε, είναι θέματα κουτσομπολιού γιατί είναι αστειότητες και γελοιότητες» σημείωσε.

Η κ. Τζάκρη υποστήριξε πως η επικοινωνιακή καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να εστιαστεί περισσότερο στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα. «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι το ένα και μοναδικό πολιτικό κεφάλαιο και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την κεντροαριστερά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση ποιος κάνει την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως αυτή γίνεται από το επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος και υπογράμμισε την ανάγκη το κόμμα να «επικοινωνήσει τις πολιτικές θέσεις και όχι τα πρόσωπα».

«Δόθηκε υπερβάλλουσα έμφαση στο ακραίο ατόπημα του κ. Κατρούγκαλου που στοίχισε και πολύ μεγάλο ποσοστό στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ακόμη.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *