Από κοινού συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» παραχώρησαν τα κορίτσια που υποδύθηκαν τη Σάντρα και τη Χαρά στη σειρά «Το σόι σου».

«Η πιο αστεία σκηνή που θυμάμαι είναι όταν είχε γενέθλια η “Σάντρα” και ο θείος μας ήθελε να κάνει ένα μαγικό κόλπο. Κάθε φορά που περνούσε το cut σε αυτή τη σκηνή, εμείς συνεχίζαμε να γελάμε γιατί έκανε υποτίθεται ότι πονάει και φώναζε. Θυμάμαι που ήμασταν στα καμαρίνια με τη Βάσια και δοκιμάζαμε γόβες, βλέπαμε τα ρούχα, βγάζαμε φωτογραφίες στον καθρέφτη και ανεβάζαμε story»

Η Βάσια Γκολφινοπούλου και η Ηλιάνα Γαλάνη μίλησαν για την εμπειρία τους στα γυρίσματα της σειράς «Το σόι σου» αλλά και με τι ασχολούνται σήμερα.

Αρχικά, η Βάσια Γκολφινοπούλου σχολίασε ότι για την ίδια η σειρά «Το σόι σου» ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, «τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια, που πραγματικά τα θυμάσαι για όλη σου τη ζωή».

Η Ηλιάνα Γαλάνη περιέγραψε την εκκίνησή της στον χώρο του θεάματος: «Όλα ξεκίνησαν από τη Γρηγορία που ήταν γραμματέας στο φροντιστήριο αγγλικών και μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη. Μου έδωσε ένα χαρτί με το τηλέφωνο ενός πρακτορείου και μου πρότεινε να πάω εκεί. Με ρώτησαν από το πρακτορείο αν θα με ενδιέφερε να περάσω από οντισιόν για τον ρόλο της “Χαράς” στη σειρά».

Τα κορίτσια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» εξήγησαν πώς συνδύαζαν τον χρόνο τους μεταξύ των γυρισμάτων και των υπόλοιπων υποχρεώσεών τους.

«Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να συνδυάσω τα γυρίσματα, το διάβασμα και τον πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική. Θυμάμαι ότι διαβάζαμε αρκετές φορές μαζί με την Ηλιάνα πριν μας καλέσουν για γύρισμα, αλλά και στο δρόμο. Οι συμμαθητές μου έβλεπαν τη σειρά και με ρωτούσαν πολλά πράγματα για τα γυρίσματα», είπε η Βάσια Γκολφινοπούλου.

Η Ηλιάνα Γαλάνη θυμάται ότι πήγαινε κατευθείαν στο γύρισμα μετά το σχολείο κι έπαιρνε το ταπεράκι με το φαγητό της για να φάει στο αυτοκίνητο ενώ είχε διπλά της το σενάριο της σειράς.

«Είχα καταλάβει πολλές φορές συμπεριφορές συμμαθητών μου που πίστευαν πως έχω “καβαλήσει το καλάμι”, αλλά δεν με ενοχλούσε τόσο αυτό», παραδέχθηκε η Ηλιάνα Γαλάνη.

Και συμπλήρωσε η Βάσια Γκολφινοπούλου: «Ο κόσμος με αναγνώριζε όταν με συναντούσε έξω και αυτό με είχε σοκάρει λίγο στην αρχή. Είχαμε πάει σε ένα χωριό και ήταν κάτι παιδάκια εκεί που μου ζητούσαν το τηλέφωνό μου και με κυνήγαγαν μέχρι την τουαλέτα. Όταν μπήκα στο αυτοκίνητο για να φύγω, τα παιδιά αυτά είχαν βάλει φακό, φλας και με τραβούσαν φωτογραφίες».

«Σε μια εκδρομή που είχαμε πάει με το δημοτικό σε ένα θέατρο, ήρθε ένα μπούγιο με παιδιά και αρχίσαν να μου ζητούν φωτογραφίες και αυτόγραφα», περιέγραψε η Ηλιάνα Γαλάνη.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκαν ποια στιγμή θεωρεί η κάθε κοπέλα ως πιο αστεία στα γυρίσματα της σειράς.

Η Βάσια Γκολφινοπούλου περιέγραψε: «Η πιο αστεία σκηνή που είχα γυρίσει ήταν με τη Βάσω Λασκαράκη και τον Μελέτη Ηλία. Ο Μελέτης Ηλίας έπρεπε υποτίθεται να έρθει κοντά μου και να κάνει ότι ακούει τη μουσική που ακούω και εγώ και να έχει τα ίδια πρότυπα με εμένα. Τότε είχε βγει ένα συγκεκριμένο κομμάτι στο TikTok και ο Μελέτης Ηλίας έκανε το χορευτικό. Κάθε φορά που ο σκηνοθέτης έλεγε στοπ, σκάγαμε στα γέλια».

«Είχαμε έρθει πολύ κοντά τα χρόνια της σειράς με την Ηλιάνα. Μιλάγαμε, εξερευνούσαμε τον χώρο όταν δεν είχαμε γύρισμα και παίζαμε», είπε η Βάσια Γκολφινοπούλου.

«Το σόι σου»: Με τι ασχολούνται σήμερα η «Σάντρα» και η «Χαρά»

Η Βάσια Γκολφινοπούλου σπουδάζει νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η Ηλιάνα Γαλάνη έχει κανάλι στο YouTube και ασχολείται ενεργά με τα social media, εκτός του ότι διαβάζει, καθώς πηγαίνει ακόμα Β’ λυκείου.

Δείτε φωτογραφίες τους

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *