Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης στην Καλλιθέα: «Η αδελφή της νιώθει πως φταίει – Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας ο οδηγός»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση  βρίσκεται η αδελφή της 12χρονης που έχασε τη ζωή της όταν ένας 32χρονος την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στη Καλλιθέα.

Ο πατέρας των δύο κοριτσιών μίλησε στο Live News για το πώς είναι η οικογένειά του μετά από την απώλεια της 12χρονης:

«Προσπαθήσαμε να πάμε σχολείο σήμερα. Πήγαμε στο σχολείο σήμερα, θεωρούσαμε ότι μήπως κάπως καλύτερα να ξεπεράσει αυτό το συμβάν που έχουμε τώρα. Το παιδί ένιωθε πως έφταιγε αλλά όσο μπορούσα προσπάθησα να της εξηγήσω ότι δεν φταίει για τίποτα. Έχω μιλήσει με ψυχολόγους για να την παρακολουθήσουν ώστε να ξεπεράσει όλο αυτό, το σημερινό αίσθημα που έχει. Εννοείται στηριζόμαστε, τι να κάνουμε;», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο πατέρας του κοριτσιού είπε πως δεν έχει λάβει κανένα τηλέφωνο από τον οδηγό του αυτοκίνητου.

«Όχι, δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Τίποτα. Τι να σας πω, δεν ξέρω τι να πω; Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το παιδί μου τίποτα άλλο, μόνο αυτό σκέφτομαι. Να πούμε ότι ήταν το καλύτερο παιδί, ποτέ δεν είχε κάνει τίποτα κακό στη ζωή της. Γυμναζόταν έκανε προσπάθειες, πήγαινε από εκεί να σπουδάζει, πήγαινε από δω. Το καμάρι μου, τώρα τι να σας πω, αυτό ήταν. Μας έφυγε ένας πολύ καλό άνθρωπο».

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *