Το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογική μάχη

Μήνυμα αισιοδοξίας εξέπεμψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας λίγα λεπτά μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ψήφισε στην Κυψέλη.

Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα, ευχήθηκε στους εορτάζοντες τονίζοντας:

«Ας ελπίσουμε μαζί τους να γιορτάσει και ο ελληνικός λαός. Σήμερα είναι ημέρα ελπίδας» είπε, προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι «η αλλαγή είναι στα χέρια του λαού μας». Κάλεσε τους πολίτες να αφήσουν πίσω τους μία κυβέρνηση αλαζονική που δεν νιώθει τις ανάγκες των πολλών και να ανοίξουν τον δρόμο σε μία κυβέρνηση προοδευτική.

Ολόκληρη η δήλωση Τσίπρα

Πρόσφατα Άρθρα Κόμματα Video Κόμματα Με ψηφιακή ταυτότητα ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Σήμερα η ευθύνη περνά στους πολίτες» Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα (Ολυμπιονικών 2 και Πλατεία Πολιτείας) επιδεικνύοντας την ταυτότητά του μέσω του gov.gr wallet, αλλά και με τον παραδοσιακό τρόπο. 21/05/2023 11:11 Πολιτική Πώς ψηφίζουμε επιδεικνύοντας την ψηφιακή ταυτότητα Οι πολίτες μπορούν να ψηφίσουν επιδεικνύοντας, τόσο την ψηφιακή ταυτότητα, όσο και το δίπλωμα οδήγησης. 21/05/2023 10:57 Πολιτική ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελία για τραμπουκισμούς της ΝΔ στον απόδημο ελληνισμό της Βοστώνης Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ 21/05/2023 10:53 video Πολιτική Ψήφισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας – «Ο λαός έχει τεράστια πείρα» «O ελληνικός λαός τα έχει δοκιμάσει όλα. Ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κουτσούμπας 21/05/2023 10:47 Πολιτική «Μήνυση για αλλοίωση εκλογών θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ» Με ανάρτηση της, η Πόπη Τσαπανίδου, ανακοίνωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει μήνυση για αλλοίωση εκλογών. 21/05/2023 10:34 video Πολιτική «Τώρα ήρθε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού» – Στο Αρκαλοχώρι Κρήτης ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης Ο κ. Ανδρουλάκης αμέσως μετά σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους τόνισε μεταξύ άλλων ότι τώρα ήρθε η ώρα του κυρίαρχου λαού 21/05/2023 10:31 Πολιτική Τι θα γίνει αν δεν υπάρξει κυβέρνηση – Τι προβλέπει το Σύνταγμα για την διαδικασία των διερευνητικών εντολών Τα αποτελέσματα των εκλογών και τα ποσοστά που θα συγκεντρώσουν τα κόμματα θα κρίνουν τις εξελίξεις με τις διερευνητικές εντολές και τις νέες κάλπες 21/05/2023 10:26 video Κόμματα Ψήφισε στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής Ο κ. Καραμανλής δεν έκανε δηλώσεις 21/05/2023 10:03 Πολιτική Δείτε πόσοι ψήφισαν από τους Έλληνες του εξωτερικού Μία ημέρα πριν την πραγματοποίηση των εκλογών, προσήλθαν στις κάλπες οι 22.825 Έλληνες που είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς καταλόγους 21/05/2023 09:35 Κόμματα Σε εκλογικούς ρυθμούς το Doodle της Google H Google έχει αφιερώσει το σημερινό Doodle στις εθνικές εκλογές της Ελλάδας 21/05/2023 08:24

« Κατ΄αρχάς να πω χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Στους Κωνσταντίνους τις Κωνσταντίνες, τις Ελένες. Ας ελπίσουμε σήμερα το βράδυ να γιορτάζει μαζί τους και ο ελληνικός λαός. Γιατί σήμερα είναι μία ημέρα ελπίδας. Οι πολίτες έχουν σήμερα τη δυνατότητα να γίνει πράξη το πλειοψηφικό αίτημα να αλλάξει πορεία η χώρα.

Να αφήσουμε πίσω μια σκληρή δύσκολη τετραετία ανισοτήτων, αδικίας, αισχροκέρδειας εργασιακής ανασφάλειας, πλειστηριασμών, αναξιοπρέπειας για τους συνταξιούχους, στοχοποίησης για τους νέους ανθρώπους. Να αφήσουν πίσω τους μια κυβέρνηση αλαζονική που δεν νιώθει τις ανάγκες των πολλών και να ανοίξουν το δρόμο για μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής δικαιοσύνης. Για να υπάρξει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Μια κυβέρνηση η οποία θα έχει νέα πρόσωπα κυρίως όμως νέο ήθος και ύφος διακυβέρνησης. Η αλλαγή είναι σήμερα στα χέρια του λαού μας».

«Σήμερα είναι ημέρα ελπίδας, η αλλαγή είναι στα χέρια του λαού μας» – Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κυψέλη

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *