Πιο πολύ συμπαθώ τον Κυριάκο και τον Κουτσούμπα – Δεν είναι φωλιά δεξιών η εκπομπή

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023, 6:25 μμ

… δήλωσε η Καινούργιου ενώ μέσω τρικούβερτου καβγά με τον Μικρούτσικο

Το είχε πει και ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν μια εβδομάδα στην Κατερίνα Καινούργιου ότι θα έβγαινε για μπύρα μόνο με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, για να μάθει πώς γίνεται ακόμη να είναι κομμουνιστής!

Άρα όλα καλά και συμβατά! Αφού οι δυο πολιτικοί αρχηγοί μπορούν να πιουν μια μπύρα μεταξύ τους και να μην πεθάνουν από βαρεμάρα… Τότε και η Κατερίνα Καινούργιου ως γνήσια Ταυρίνα μια χαρά παρέα μπορεί να κάνει με τον Ιχθύ πρωθυπουργό και τον λέοντα γραμματέα! Και οι τρεις ζητούν τη συναισθηματική ασφάλεια!

Πάμε παρακάτω! Μπάχαλο λοιπόν έγινε σήμερα στην εκπομπή «Σούπερ Κατερίνα» μεταξύ παρουσιάστριας και Ανδρέα Μικρούτσικου για το ποιος είναι τι πολιτικά… Και κάπως έτσι η Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι δεν είναι φωλιά δεξιών η εκπομπή (το είπε με τα δικά της λόγια), συμπληρώνοντας ότι όλες οι «πτέρυγες» εκπροσωπούνται και γενικώς, ανεξάρτητα από το τι της αρέσει ή όχι φροντίζει να τηρούνται οι ισορροπίες.

Από αυτή λοιπόν την άχαρη κουβέντα, δηλαδή τον τρικούβερτο τσακωμό του τύπου «Γιατί μας στοχοποιείς»; Μάθαμε άτι η Κατερίνα Καινούργιου κατά δήλωση της «Συμπαθεί πιο πολύ τον Κυριάκο και τον Κουτσούμπα»!

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *