Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Δημήτρης Παπαδημούλης MATHIEU CUGNOT/ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ/EUROKINISSI

Για «ήττα σοκ» έκανε λόγο ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Δημήτρης Παπαδημούλης αναφερόμενος στα ποσοστά που συγκέντρωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ το πρώι της Δευτέρας (21/5), σχολίασε πως:

«Οι δημοσκοπήσεις έδιναν μέχρι την Παρασκευή (19/5) προ των εκλογών 6 με 7 μονάδες διαφορά. Εμείς είχαμε θέσει το στόχο της πρωτιάς και πιστεύαμε ότι θα πάμε καλύτερα από τις δημοσκοπήσεις και το αποτέλεσμα είναι 20 μονάδες διαφορά, άρα είναι μια ήττα σοκ».

Ερμηνεύοντας το αποτέλεσμα που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, σημείωσε πως «δείχνει ότι, πέρα από αδυναμίες και λάθη στη διάρκεια της τετραετίας, είχαμε μια αποσυσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες εβδομάδες, που δεν την έπιασαν ούτε τα ραντάρ των δημοσκόπων, ούτε εμείς», ενώ πρόσθεσε ότι ήταν «σε αναντιστοιχία με το κλίμα που παίρναμε στις συγκεντρώσεις».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι «αυτό το βουβό κλίμα δεν εκφράστηκε με διαμαρτυρία (…) αλλά με αποσυσπείρωση στο χώρο της δημοκρατικής αντιπολίτευσης».

Εξέφρασε, δε, το στόχο που έχει τεθεί για την επόμενη ημέρα των εκλογών τονίζοντας πως στις εκλογές «που γίνονται σε ένα μήνα, με επικεφαλής τον Τσίπρα, να κάνουμε εκείνες τις αλλαγές, τις προσαρμογές, τις διορθώσεις που θα μας επιτρέψει να πάμε καλύτερα στην κάλπη».

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *