Τρίτη, 23 Μαΐου 2023, 11:07 πμ

… του Δημήτρη Νατσιού που έφθασε στο κατώφλι της Βουλής με ποσοστό 2,97% στις εκλογές της 21ης Μαΐου – ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα στις εκλογικές εκπλήξεις της κάλπης της 21ης Μαΐου, ήταν αναμφίβολα το κόμμα «Νίκη» του Δημήτρη Νατσιού. Το πατριωτικό κίνημα «Νίκη», που ιδρύθηκε το 2019 στη Θεσσαλονίκη, πήρε το υψηλότερο ποσοστό του στην Πιερία με 7,46%, την Πέλλα 6,13%, στη Β’ Θεσσαλονίκης 5,62%, τη Χαλκιδική 5,38%, τη Δράμα 5,33% και το Κιλκίς 5,27%.

Η «Νίκη» έκανε σημαία της στην προεκλογική περίοδο τις προσπάθειες για κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών. Τάχθηκε κατά των αμβλώσεων και μίλησε για επιπλέον μέτρα στήριξης πολύτεκνων οικογενειών.

«Φιλοπατρία & πίστη στον Χριστό» «Είμαστε από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Στις επαναληπτικές εκλογές, πιστεύω θα διάβουμε το κατώφλι της Βουλής. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ‘Νίκη’ θα γιορτάσει τα νικητήριά της», είπε, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο πρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Νατσιός.

«Όσοι μας ψήφισαν το έκαναν συνειδήτα. Δεν είμαστε ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, ούτε κέντρο. Είμαστε τα παιδιά της πονεμένης ρωμιοσύνης. Είμαστε πιστοί άνθρωποι στην αγία μας εκκλησία μας. Έχει ταυτιστεί η φιλοπατρία και ο σεβασμός στην ορθόδοξη εκκλησία με λέξεις όπως ακροδεξιά. Βασικό στοιχείο της ταυτότητά μας είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες».

Σχετικά με την παραμονή της χώρας στην ΕΕ, το ευρώ, το ΝΑΤΟ, τις αμβλώσεις, τον γάμο των ομοφυλοφίλων, ο κ. Νατσιός τόνισε:

«Πολλή συζήτηση. Εμείς πιστεύουμε στην ένωση των Εθνών. Σεβόμαστε απόλυτα τον άνθρωπο και αυτό που του έδωσε ο θεός, διαφωνούμε με επιλογές. Το ευαγγέλιο αναγνωρίζει άρρεν και θήλυ. Έναν γάμο αναγνωρίζει η εκκλησία μας».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο πρόεδρος της «Νίκης» δήλωσε:

«Αγάπη στην πατρίδα, απλοί άνθρωποι με εργατικότητα, με φιλοπατρία άδολη και πίστη στον Χριστό. Τούτη την εποχή θέλουμε παιδεία και παιδιά». Πηγή Mega

ΥΓ Την ίδια ώρα τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η θέση του κόμματος «Νίκη» για τους εμβολιασμένους πολίτες ότι συμπεριφέρονται ως μαγνητικά πεδία! Δηλαδή σε απλά ελληνικά το συγκεκριμένο κόμμα που παραλίγο να εισέλθει στη Βουλή υποστηρίζει ότι κουτάλια και άλλα μεταλλικά αντικείμενα κολλάνε στο σημείο που έγινε ο εμβολιασμός!

Δείτε και μόνοι σας με τι ωραία ελληνικά το περιγράφουν

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *