«Ο κ. Κατρούγκαλος έθεσε εαυτόν εκτός ψηφοδελτίου για να μην υπάρχει καμμία σκιά στο ξεκάθαρο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Αφήνουμε την ΝΔ με τον κ. Καραμανλή και τ’ άλλα παιδιά.

Με την ίδια λογική της ΝΔ, που επιμένει να αποδίδει στον ΣΥΡΙΖΑ τις προσωπικές απόψεις του κ. Κατρούγκαλου, θα μπορούσαμε κι εμείς να πούμε ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι αγκαλιά με τον κ. Πάτση και τ’ άλλα παιδιά που δεν είχαν την ατυχία του κ. Πάτση και είναι έτοιμοι να εφορμήσουν -το κάνουν άλλωστε ήδη- στην πρώτη κατοικία των ευάλωτων δανειοληπτών. Όσοι αφήνουν υπονοούμενα ότι σε περίπτωση που ο κ. Κατρούγκαλος βρεθεί σε εκλόγιμη θέση τελικά δεν θα παραιτηθεί, προβάλλουν την δική τους ανεντιμότητα σε πρόσωπα καθαρής πολιτικής διαδρομής. Δεν είμαστε όμως όλοι ίδιοι.»

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ONE Channel. Και συνέχισε: «Οι άνθρωποι που χρεωκόπησαν την χώρα και εφάρμοσαν μνημόνια με τέτοιο ζήλο που δεν ήθελαν, όπως έλεγε ο κ. Αδ. Γεωργιάδης, η Τρόικα να τους κλέψει την “δόξα”, οι ίδιοι αμετανόητοι άνθρωποι είναι και πάλι έτοιμοι να διαπράξουν τα ίδια.»

«Εχθές είχα στο Αγρίνιο μία συγκέντρωση μεγαλύτερη από την αντίστοιχη του κ. Μητσοτάκη. Αυτό δείχνει ότι ο λαός θέλει να εχει φωνή για τα πραγματικά του προβλήματα και όχι γυάλινους και ξύλινους λόγους. Εγώ μιλώ πάντα απ’ την καρδιά μου, με αμεσότητα και όχι με κυνισμό», επισήμανε ο κ. Βαρεμένος.

Και κατέληξε λέγοντας ότι η ΝΔ δεν χρειάζεται να έχει κρυφή ατζέντα. Η ατζέντα της είναι φανερή: είναι τα πεπραγμένα της αυτά τα 4 χρόνια . Η πραγματικότητα διαψεύδει τις ψεύτικες εικόνες που φιλοτεχνούν. Ας έλθουν μία βόλτα στα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας, να δουν την ερημοποίηση που έχει επέλθει. Η κτηνοτροφία, ο πρωτογενής τομέας βρίσκονται στο χείλος της εξαφάνισης. Κάποιοι μέσα από τον γυάλινο κόσμο τους στο αμαρτωλό τρίγωνο του Κολωνακίου και του αθηνοκεντρικού κράτους παρουσιάζουν μία ψευδή εικόνα για την ζωή που πραγματικά ζουν οι άνθρωποι. Ήλθε η ώρα να σπάσει ο πολίτης τον γυάλινο κόσμο τους.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *