Οι Προδότες: Ξενάγηση από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη – Οι δολοφονίες και τα παιχνίδια κυριαρχίας

Οι δολοφονίες και τα παιχνίδια κυριαρχίας μεταξύ Πιστών και Προδοτών ξεκινούν την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 21:00. Λίγο πριν από την πρεμιέρα του πρώτου παιχνιδιού στρατηγικής και μυστηρίου, στην ελληνική τηλεόραση, απολαύστε μία αποκαλυπτική ξενάγηση στην Έπαυλη των Προδοτών δια χειρός Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Πού βρίσκεται το Οπλοστάσιο, η Ασπίδα Προστασίας και το Κονκλάβιο; Τι υπάρχει στο κέντρο της Στρογγυλής Τράπεζας;

«Οι Προδότες», που πρόσφατα απέσπασαν δύο βραβεία BAFTA από την Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, έρχονται για να μας μυήσουν σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι αθώος.

22 άγνωστοι μεταξύ τους θα παίξουν για να κερδίσουν. Κάποιοι θα είναι Πιστοί και κάποιοι Προδότες. Κανείς, όμως, δεν θα γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα των γύρω του. Πόσο καλά μπορούν όλοι να πουν το τέλειο ψέμα και να υπερασπιστούν την αλήθεια τους; Θα καταφέρουν οι Προδότες να βγάλουν από τη μέση τους Πιστούς, και οι Πιστοί, αντίστοιχα, να τους αναγνωρίσουν πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα και έτσι να παραμείνουν ζωντανοί;

«Οι Προδότες», το διεθνές format που έχει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε 22 χώρες, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 στον ΑΝΤ1 θα δοκιμάζει τις σχέσεις των παικτών και θα ιντριγκάρει το κοινό.

«ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ»: Πρεμιέρα Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 21:00 & κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *