Με επευφημίες και πανηγυρισμούς από δεκάδες συγκεντρωμένους οπαδούς και νέους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών, δήλωσε ότι σήμερα πιάνει το νήμα της ιστορίας ξανά και κάλεσε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να ενισχύσουν το κόμμα, ώστε να ανέβει ακόμη ψηλότερα και να μη διαψευστεί η απαίτηση για ισχυρή αντιπολίτευση.

«Η ΝΔ δεν πλήρωσε στην κάλπη, χάρις στον χρυσό χορηγό της, τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Ανατέλλει ξανά ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για μεγάλη νίκη όλων σας εναντίον εκείνων που το θέλανε μικρό. Να γίνουμε ξανά ο παραγματικός και γνήσιος αντιπαλος της ΝΔ», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται ως πρωταγωνιστής και πρόσθεσε πως ο λόγος που η ΝΔ δεν πλήρωσε την κακή πολιτική της είναι ότι είχε απέναντί της τον «χρυσό χορηγό της», τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επεσήμανε ότι «σήμερα έγινε ένα πρώτο μεγάλο βήμα», προσθέτοντας πως «έχουμε χρέος να γυρίσει η πατρίδα σελίδα».

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες για τη μεγάλη τιμή, που μας έκαναν και συνυπέγραψαν απόψε την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης.

Ανατέλλει ο ήλιος της ελπίδας, της προόδου και της προοπτικής για όλους τους Έλληνες.

Πρόσφατα Άρθρα Κόμματα Κόμματα Αυτοί είναι οι βουλευτές επικρατείας που εκλέγονται Διατηρεί τους τέσσερις βουλευτές επικρατείας ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε εκλέξει το 2019 21/05/2023 23:53 Κόμματα Ξεπέρασε τις 20 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στο 91% της Επικράτειας Ξεκάθαρη είναι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις σημερινές εκλογές, με την ενσωμάτωση των ψήφων να έχει ξεπεράσει το 91%. 21/05/2023 23:49 video Κόμματα Δημήτρης Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα ασκεί τη μόνη ελπιδοφόρα για το λαό αντιπολίτευση μέσα και έξω από τη Βουλή Ο κ. Κουτσούμπας επεσήμανε την ενίσχυση της πολιτικής επιρροής του ΚΚΕ ιδιαίτερα σε σημαντικά αστικά κέντρα της χώρας, «σε εργατικές γειτονιές των μεγάλων πόλεων, σε περιοχές όπου συγκεντρώνεται μεγάλο μέρος του βιομηχανικού και γενικότερα του εργατικού δυναμικού, για παράδειγμα στην Αττική». 21/05/2023 23:40 Κόμματα Πάνω από 60% η συμμετοχή, όμως 4 στους 10 πολίτες δεν πήγαν να ψηφίσουν Με ενσωματωμένο το 92,67% η συμμετοχή ήταν στο 60,57%, αυξημένη περίπου 3 μονάδες από το 2019 21/05/2023 23:38 Video Πολιτική Ντόρα Μπακογιάννη: Ολόκληρη η Κρήτη είναι μπλε – Ιστορικά δεν έχει υπάρξει ξανά ποτέ Συγκινημένη η Ντόρα Μπακογιάννη με τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και στα Χανιά 21/05/2023 22:59 MEGA Κόμματα Νίκος Ανδρουλάκης: Οι Έλληνες υπέγραψαν μια μεγάλη νίκη σήμερα Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης 21/05/2023 22:57 Κόμματα Μπαίνει στη Βουλή ο Πολάκης, εκτός ο Σταθάκης στα Χανιά – Ανετα πρώτη η Ντόρα Μπακογιάννη Πάνω από 17 μονάδες έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά παρά την κινητοποίηση του Παύλου Πολάκη 21/05/2023 22:50 Κόμματα Σάρωσαν ΝΔ και Καραμανλής στις Σέρρες – Απέτυχε η στρατηγική Τσίπρα Ο Αλέξης Τσίπρας τέθηκε υποψήφιος στις Σέρρες συμβολικά μετά την τραγωδία στα Τέμπη, όμως, η στρατηγική του απέτυχε 21/05/2023 22:36 Video Κόμματα Τσίπρας: Πρέπει να κάνουμε άμεσα όλες τις αλλαγές – Θα συγκληθούν τα συλλογικά μας όργανα «Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Αλέξης Τσίπρας 21/05/2023 22:32 Video Κόμματα Τηλεφώνημα Τσίπρα σε Μητσοτάκη Τον συνεχάρη για την εκλογική του νίκη 21/05/2023 22:30

Ο μεγάλος νικητής απόψε είστε όλοι εσείς. Που πιστέψατε, που αγωνιστήκατε, που αψηφήσατε όσους ήθελαν ένα μικρό ΠΑΣΟΚ υποταγμένο.

Σήμερα, αποδείχθηκε η βαθιά ιστορική και κοινωνική ρίζα της Δημοκρατικής Παράταξης.

Σήμερα, το λαογέννητο κίνημα ξαναγίνεται πρωταγωνιστής στο πολιτικό προσκήνιο της πατρίδας μας.

Νίκος Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ γίνεται ξανά ο πραγματικός και γνήσιος αντίπαλος της ΝΔ

Φίλες και φίλοι,

Η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια αύξησε τις κοινωνικές ανισότητες. Κυβέρνησε με γνώμονα τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών και επιδείνωσε τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.

Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη αποδείχθηκε περιτύλιγμα ενός παρακράτους υποκλοπών και εκτεταμένης διαφθοράς.

«Η ΝΔ δεν πλήρωσε στην κάλπη, χάρις στον χρυσό χορηγό της, ΣΥΡΙΖΑ»

Ο μόνος λόγος, που η Νέα Δημοκρατία δεν τα πλήρωσε όλα αυτά στην κάλπη, είναι ο «χρυσός» της χορηγός, που έχει ονοματεπώνυμο και διεύθυνση: Αλέξης Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως, απόψε το βράδυ, ο ελληνικός λαός ανέδειξε μία τεράστια ανάγκη. Να υπάρχει ισχυρή προοδευτική δύναμη στον τόπο, που θα αγκαλιάσει τις πραγματικές αγωνίες των πολιτών. Που θα πορεύεται με τον λόγο της προόδου, της υπευθυνότητας και της αξιοπιστίας.

Αυτή η παράταξη έχει χρέος να παλεύει γνήσια για τους πολλούς, με πυξίδα το δημόσιο και εθνικό συμφέρον. Αυτόν το λαό εμείς δεν πρέπει να τον απογοητεύσουμε. Και δεν θα τον απογοητεύσουμε.

Γιατί είμαστε η Δημοκρατική Παράταξη των αρχών, των αξιών, της Δημοκρατίας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου.

Σήμερα, έγινε ένα πρώτο μεγάλο βήμα για να τελειώνουμε με τη διχόνοια και την τοξικότητα.

Έχουμε χρέος η πατρίδα μας να γυρίσει σελίδα, ενώνοντας τον ελληνικό λαό. Έχουμε χρέος να έρθουν καλύτερες μέρες, με ισχυρό κοινωνικό κράτος και με βιώσιμη ανάπτυξη.

Για αυτό, σήμερα εδώ, από τα ιστορικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, καλώ κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικό Έλληνα, να αγωνιστούμε μαζί σε αυτήν τη νέα ελπιδοφόρα πορεία.

Ελάτε ξανά όλοι μαζί να δυναμώσουμε την παράταξή μας, τον πραγματικό και γνήσιο αντίπαλο της Νέας Δημοκρατίας.

Φίλες και φίλοι,

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και έτοιμο για την επόμενη μεγάλη μάχη, για την επόμενη μεγάλη νίκη.

Σε αυτήν, λοιπόν, τη μάχη, θα φέρουμε το ΠΑΣΟΚ ακόμη πιο ψηλά, αγκαλιάζοντας τις αγωνίες όλου του ελληνικού λαού, της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων συμπολιτών μας.

Σήμερα, από αυτά τα ιστορικά γραφεία, ξαναπιάνουμε το νήμα της Ιστορίας.

Και δεσμεύομαι προσωπικά, στην καθεμία και στον καθένα ξεχωριστά, ότι και στην επόμενη μάχη, το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής, όπως και απόψε το βράδυ.

Έχουμε χρέος να εκφράσουμε τις ελπίδες, τις αγωνίες και την προοπτική του ελληνικού λαού.

Θα τα καταφέρουμε ενωμένοι, δυνατοί, όπως πάντα.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ανανεωμένο, ενωμένο και δυνατό. Σας ευχαριστώ όλους και όλες από τα βάθη της καρδιάς μου για τον περήφανο αγώνα που δώσαμε.

Σηκώστε την πράσινη σημαία, την περήφανη σημαία της Δημοκρατικής Παράταξης.

Ο ήλιος της ελπίδας και της προοπτικής ξανανατέλλει απόψε το βράδυ στην πατρίδα μας.

Καλή δύναμη και καλό μας αγώνα.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *