Μητσοτάκης: Νέο βίντεο στο TikTok με backstage πλάνα από το βράδυ των εκλογών – Tο «ευχαριστώ» και η υπόσχεση

Βίντεο με backstage πλάνα από το βράδυ των εκλογών ανέβασε στο TikTok o Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι πήγαν και ψήφισαν τον ίδιο και την Νέα Δημοκρατία.

«Ήθελα να σας δείξω κάποιες backstage σκηνές από το βράδυ των εκλογών. Όπως καταλαβαίνετε, αυτές οι στιγμές ήταν πολύ έντονες» λέει αρχικά ο πρωθυπουργός. Στην συνέχεια υπάρχουν πλάνα μέσα από τα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με το επιτελείο και την οικογένειά του ενημερώνονται για τα αποτελέσματα των εκλογών. Στην αρχή υπάρχει αγωνία ένταση, όμως με την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων έρχεται η χαρά, η ανακούφιση και τα πανηγύρια.

«Πρώτα από όλα, θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας. Να ξέρετε θα την τιμήσω. Έχουμε μπροστά μας μία δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Η κάλπη είναι ξανά άδεια και πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να ξανακερδίσω για μία δεύτερη φορά τη δικιά σας εμπιστοσύνη. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα εδώ για να απαντώ τα ερωτήματά σας καθώς το αγαπήσαμε πολύ το TikTok και πρέπει να συνεχίσουμε. Προχωράμε δυνατά» καταλήγει ο πρωθυπουργός.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *