Την τελευταία προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των εθνικών εκλογών της Κυριακής πραγματοποιεί αυτή την ώρα στο Θησείο ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είμαστε ξανά εδώ στην καρδιά της Αθήνας, έτοιμοι να δώσουμε δεύτερη εντολή στην προκοπή» είπε στην έναρξη της ομιλίας του, τονίζοντας πως η συγκέντρωση είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη που έκανε πριν τέσσερα χρόνια, στην επίσης τελευταία ομιλία του πριν τις εκλογές του 2019.

«Ολοι μας ήρθαμε με κρίσεις πρωτόγνωρες, αλλά και στοιχήματα που τα κερδίσαμε και βγήκαμε πάλι νικητές» σημείωσε εν μέσω αποθέωσης ο πρωθυπουργός.

«Βάλαμε τα θεμέλια μιας χώρας. Με την βοήθεια του ελληνικού λαού θα συνεχίσουμε το έργο. Ανήμερα Κωνσταντίνου και Ελένης συνεχίζουμε την ανοικοδόμηση της χώρας. Ερχόμενος είδα γύρω μου παλιούς αγωνιστές και νέα παιδιά της παράταξης. Αυτό το γαλάζιο ποτάμι είναι πράγματι πρωτόγνωρο για την πόλη μας» πρόσθεσε στο αρχικό σκέλος της ομιλίας του.

«Στον ίδιο χώρο πριν τέσσερα χρόνια μιλούσα για θωράκιση των συνόρων και την μείωση φόρων. Τίμησα τα πρώτα και έκανα πράξη τα δεύτερα. Εμεινα πιστός στο καθήκον μου» συνέχισε ο Κ. Μητσοτάκης.

«Αυτά που υποσχεθήκαμε τα κάναμε πράξη. Λιγότεροι φόροι, περισσότερες δουλειές, σε ένα κράτος φιλικό, αλλά αξιόπιστο και περήφανο στο εξωτερικό, με θωρακισμένη Αμυνα. Γι’ αυτά είχα μιλήσει πριν τέσσερα χρόνια. Και τώρα μπορούμε να λέμε πως τα είπαμε και τα κάναμε πράξη. Βγάλαμε από τους ώμους σας 50 φόρους. Καταργήσαμε εισφορά αλληλεγγύης, μειώσαμε 35% τον ΕΝΦΙΑ» είπε ακόμη.

«Στην διάρκεια των κρίσεων στηρίξαμε την κοινωνία, την οικονομία και την εργασία, ενώ τονώσαμε την ανάπτυξη, μειώνοντας την ανεργία. Με την τόνωηση της επιχειρηματικότητας δημιουργήσαμε 300.000 νέες θέσεις εργασίας, κυρίως στα νέα παιδιά. Αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός, ενώ οι συνταξιούχοι είδαν αυξήσεις μετά από 12 χρόνια» πρόσθεσε.

«Απελευθερωθήκαμε από την ευρωπαϊκή εποπτεία, αναβαθμιστήκαμε 12 φορές και μέσα στις πρώτες 100 ημέρες κυβέρνησής μας θα έρθει και η επενδυτική βαθμίδα» είπε ακόμη κάνοντας μία εκτενή αναφορά στα όσα πέτυχε η κυβέρνηση τόσο σε εξωτερική πολιτική, όσο και στο Δημόσιο.

Δείτε live την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Θησείο

Δείτε εικόνες από την προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Θησείο

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *