Το Μοσχάτο επισκέφθηκε το απόγευμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στην περιοχή όπου βρίσκεται το «σπίτι» της Νέας Δημοκρατίας, και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.

Ειδικότερα, μία κοπέλα η Κωνσταντίνα, τον είδε από μακριά και έτρεξε προς το μέρος του κ. Μητσοτάκη, λέγοντας «χαίρομαι που σας γνωρίζω», μη μπορώντας να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της, λέγοντας της «είδες που τα κατάφερες, να είσαι καλά, γιόρταζες και τις προάλλες», ενώ στην συνέχεια χαιρέτισε και ένα άλλο παιδί που ήταν παρέα με την νεαρή.

Στην συνέχεια πήγε σε ένα μπαρμπέρικο και συνομίλησε με πελάτες αλλά και τους εργαζόμενους του καταστήματος. «Είχα ξαναπεράσει από εδώ, δεν ξέρω αν το θυμάστε», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και τόνισε «την αυτοδυναμία θα την πάρουμε εμείς», με έναν από τους πελάτες να του λέει, «είναι γουρλίδικο το μαγαζί», με τον κ. Μητσοτάκη να αποκρίνεται, «το ξέρω ότι είναι γουρλίδικο».

Λίγο πιο κάτω συνάντησε μια παρέα πιτσιρικάδων, ένας εκ των οποίων κρατούσε μια μπάλα του αμερικανικού ποδοσφαίρου, αυτές με σχήμα πεπονιού. «Για να δω πώς την πετάς» του είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και μάλιστα του έδωσε και συμβουλές «πρέπει να παίρνει και στροφές» του είπε.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία του Μοσχάτου, ευχαρίστησε τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος και ζήτησε πλήρη κινητοποίηση για την επόμενη εκλογική διαδικασία.

Δείτε βίντεο από την βόλτα Μητσοτάκη στο Μοσχάτο

Δείτε φωτογραφίες από τη χαλαρή βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο

Μητσοτάκης σε συνεργάτες του: Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο -Ξεκινά περιοδείες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την παράδοση του Μεγάρου Μαξίμου στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά, έφτασε χθες το απόγευμα στα γραφεία του κόμματος, όπου πλέον θα βρίσκεται το «στρατηγείο» του. Εκεί συνάντησε βουλευτές, πολιτευτές και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, που βρίσκονταν εν μέσω διαρκών συσκέψεων, οι οποίες είχαν ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι. Από την επομένη των εκλογών τόνισε στους στενούς συνεργάτες του ότι «δεν υπάρχει ούτε ώρα για χάσιμο», ενόψει της νέας προεκλογικής περιόδου, και ζήτησε από όλους να υπάρξει η μέγιστη δυνατή κινητοποίηση.

Το πρώτο κάλεσμα αφορούσε όσους εκλέχθηκαν βουλευτές ή συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια του κόμματος στην Αττική.

Για περισσότερο από μία ώρα στη μεγάλη αίθουσα συσκέψεων στο ισόγειο των γραφείων, ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο γενικός διευθυντής του κόμματος Γιάννης Σμυρλής και ο Νίκος Χαρδαλιάς τούς ανέπτυξαν τον προεκλογικό σχεδιασμό και τον ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν σε αυτόν. Άπαντες έλαβαν ένα ενημερωτικό σημείο με δράσεις στις περιφέρειές τους και τα καθήκοντα που τους ανατίθενται. Σε αυτά περιλαμβάνεται από μία ομιλία τους σε δήμους του Λεκανοπεδίου, πρόγραμμα περιοδειών σε κεντρικές αγορές και συνοικίες και η κινητοποίηση των πυρήνων τους για την εκλογική μάχη.

«Θα πρέπει να επαναλάβετε τον αγώνα που δώσατε για τον σταυρό, αυτή τη φορά με στόχο την ενδυνάμωση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας», ήταν το μήνυμα που τους μετέφεραν. Όπως εξηγήθηκε, όλων η προσπάθεια θα αξιολογηθεί και θα ενημερωθεί ο κ. Μητσοτάκης για αυτήν, όπως έχει ζητήσει.

Οι ενστάσεις για το κόστος επανάληψης μιας προσωπικής καμπάνιας που εκφράστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από δύο πρόσωπα, δεν έτυχε ανταπόκρισης από τα υπόλοιπα μέλη της σύσκεψης, ενώ από την ηγεσία του κόμματος τους διημείφθη ότι είναι υποχρέωσή τους να στηρίξουν την παράταξη στην προσπάθεια που κάνει, ειδικά από τη στιγμή που εκλέχθηκαν.

Επίσης, τους ζητήθηκε να ενημερώσουν τους ψηφοφόρους τους ότι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου τα ψηφοδέλτια θα είναι διαφορετικά, με τα ονόματα να αναγράφονται με βάση τη σειρά εκλογής, οπότε σε περίπτωση που έχουν μείνει ψηφοδέλτια της 21ης Μαΐου να μην τα χρησιμοποιήσουν.

ΝΔ: Σύσκεψη των υποψήφιων βουλευτών για τα εκλογικά διλήμματα

Στις 3 το μεσημέρι ο κ. Μητσοτάκης συγκάλεσε σύσκεψη των υποψήφιων βουλευτών στις εκλογικές περιφέρειες εκτός Αττικής, προκειμένου να λάβουν τις ίδιες οδηγίες και να μάθουν τα σημεία όπου καλούνται να εξορμήσουν τον επόμενο μήνα.

Στις 16.00 ακολούθησε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του κ. Σκέρτσου και του συνόλου των υποψηφίων της ΝΔ σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου αναλύθηκαν τα εκλογικά διλήμματα και δόθηκαν οδηγίες για την παρουσία τους στα μέσα ενημέρωσης.

Την Κυριακή, αμέσως μετά την ορκωμοσία στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης έχει καλέσει στην Πειραιώς όλους τους βουλευτές προκειμένου να τους συγχαρεί για την εκλογή τους και να τους μιλήσει για τις προσεχείς εκλογές.  

Ήδη, έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του προγράμματος των περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πρώτη προεκλογική εβδομάδα.

Ο Κ. Μητσοτάκης τη Δευτέρα θα επισκεφθεί το Περιστέρι, Τρίτη και Τετάρτη θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλη την Κρήτη, την Παρασκευή θα μεταβεί στη Θεσσαλία, ενώ το Σάββατο θα βρεθεί σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *